man Model National Știri

Discurs SENZAȚIONAL ȋn Bundestagul german: Vă prefaceți că vă pasă de sănătatea oamenilor dar apoi le adăugați în secret gândaci în mâncare și nu vă preocupă cele 2,5 milioane de persoane vătămate de vaccin. VIDEO

Greierii de casă și larvele gândacului de mucegai al cerealelor ar putea fi incluse în viitor în alimente. Uniunea Europeană a dat undă verde pentru acest lucru – în ciuda numeroaselor îngrijorări, scrie afdbundestag.

Martin Sichert, purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar AfD pentru politica de sănătate, spune:

„Avem nevoie imediat de o campanie de conștientizare a daunelor aduse sănătății prin consumul de insecte care urmează să fie adăugate în hrana noastră. Pentru persoanele care sunt alergice la crustacee și la produsele acestora, precum și la acarienii din praful de casă, consumul de insecte poate declanșa reacții alergice. De multe ori, însă, cei afectați nu știu că au o alergie corespunzătoare și intră acum în contact cu factorul declanșator pentru prima dată. Guvernul federal trebuie să se asigure că această nebunie a UE este cel puțin contracarată de o campanie amplă de educare a publicului. Grupul nostru parlamentar va depune moțiuni corespunzătoare în Bundestag.”

Ulterior, acesta a avut un discurs senzațional pe care îl redăm și noi mai jos, preluat de pe Bitchute.

VIDEO

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *