man Model National Știri

Morți subite la zi: Un cunoscut influencer de pe TikTok a decedat la 20 de ani, Detroit Northwestern a pierdut un jucător de 18 ani în urma unui stop-cardiac iar un artist în vârstă de 52 de ani a pierdut lupta după un AVC sever pe un vas de croazieră

O vedetă TIKTOK – aplicația chinezească periculoasă pentru sănătatea tinerilor -, Gabriel Netto, un tânăr celebru pentru glumele pe care le făcea, a decedat subit după ce a leșinat în timp ce înota. Acesta era foarte îndrăgit de fanii săi din online, iar moartea sa a devastat întreaga familie, potrivit TheSun.
 TikTok star Gabriel Netto Dead at 20, Cause of Death

Gabriel Netto, în vârstă de 20 de ani, se afla la o petrecere cu familia și prietenii în Juiz de Fora, Brazilia. Acesta a leșinat în timp ce înota. Prietenii săi au reușit să îl scoată după o căutare frenetică de 40 de minute, dar acesta nu a mai dat nici un semn de viață.

Nici paramedicii nu au reușit să-l resusciteze, iar vineri a fost declarat mort la fața locului. Nu este clar ce l-a făcut pe Gabriel să leșine în apă.

Sora sa, Aline, l-a descris ca fiind „prietenul, consilierul și tovarășul ei” într-un omagiu emoționant.

 

Jucătorul de la Detroit Northwestern, care a suferit un stop cardiac jucând baschet, a murit. Cartier Woods a murit luni, potrivit unei rude. Tânărul de 18 ani era conectat la aparate la spitalul Henry Ford din 31 ianuarie, când s-a prăbușit pe teren, scrie FoxNews, semnalat de DiedSuddenly.

Odată ce s-a prăbușit i s-a administrat resuscitare cardio-respiratorie, în timp ce paramedicii au folosit un defibrilator extern automat pe el și l-au transportat de urgență la spital dar fără șanse de supraviețuire.

Cartier a fost întotdeauna sănătos și puternic – ceea ce face ca incidentul său cardiac să fie și mai greu de înțeles, scrie presa americană.

„Era foarte sănătos – îi plăcea baschetul”, a declarat Shantell Woods, verișoara lui, pentru FOX 2 săptămâna trecută. 

Scott Alexander, un artist cunoscut mai ales pentru participarea la „America’s Got Talent” cu diverse trucuri, a decedat subit, potrivit TMZ, semnalat de pagina DiedSuddenly.
 scott alexander

Soția lui Scott, Jenny – care a apărut în emisiune ca asistentă a acestuia – a împărtășit luni vestea tragică, afirmând că „Am pierdut un tată, un soț, un fiu, un frate, un prieten, un mentor și un artist”.

În ceea ce privește cauza morții, Jenny spune că „Scott a suferit un atac cerebral în timp ce lucra pe un vas de croazieră în St. Kitts și nu a mai ajuns acasă la noi”.

 

Acesta avea doar 52 de ani.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *