man Model National Știri

Jurnalist Pro Tv din Târgoviște cercetat pentru relații sexuale cu un tânăr minor

Marius Buga (42 de ani), jurnalist corespondent pentru PRO TV în județul Dâmbovița, a fost convocat marți, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, anunță presa locală citată de EVZ. Acuzațiile sunt extrem de grave: acte sexuale cu minori, respectiv băieți.

Potrivit surselor ziare.com, acesta are calitate de suspect. Victima bărbatului ar fi un băiat adolescent, mai spune sursa citată. Parchetul din Târgoviște a emis un comunicat în acest caz:

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 și 4 lit. e din Codul Penal.

Facem mențiunea că, la acest moment al anchetei, nu pot fi făcute alte precizări, urmând ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un comunicat”, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Cine e Marius Buga?

Marius Buga este unul dintre cei mai vechi corespondenți locali ai postului Pro TV. Trustul Media PRO a reacționat prompt la aflarea veștilor și a emis o poziție oficială despre cazul colegului lor:

Reacția PRO TV

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, a transmis postul Pro TV.

Jurnalistul Marius Buga (foto EVZ) nu a putut fi contactat de redacția Evenimentul zilei pentru un punct de vedere.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *