man Model National Știri

DEZVĂLUIRE EXPLOZIVĂ: Dr. Fauci știa că vaccinurile Covid nu ne vor oferi niciodată imunitate de turmă. Încearcă acum să-și „explice greșelile” și să ceară o amnistie pandemică?

 Încearcă Fauci să-și „explice greșelile” și să ceară o amnistie pandemică?

Ceea ce este remarcabil la acest studiu este limbajul disprețuitor pe care Fauci et al. îl folosesc la adresa vaccinurilor antigripale și Covid. Până la apariția COVID-19, gripa a fost, timp de multe decenii, cea mai mortală boală respiratorie virală prevenibilă prin vaccinare, una pentru care nu sunt disponibile decât vaccinuri mai puțin decât suboptime. Vaccinuri mai puțin decât suboptime este un termen care lasă puțin loc imaginației. Suboptimal înseamnă „nu este bun”. Mai puțin decât suboptimal înseamnă „inutil în cel mai bun caz”, arată o analiză fantastică realizată de DailyClout.

În articol se presupune că se vorbește despre „vaccinurile de generație următoare”. Cu toate acestea, discuția despre următoarea generație este goală și speculativă, fără mențiuni specifice ale vreunei tehnologii noi pe care Dr. Fauci și coautorii săi o pot recomanda. Substanța articolului din Cell explică doar de ce vaccinurile actuale împotriva gripei nu pot preveni gripa și de ce vaccinurile Covid nu pot preveni Covidul.

Deși actualele vaccinuri antigripale reduc într-o oarecare măsură riscul de îmbolnăvire severă, spitalizare și deces, eficacitatea lor împotriva infecției aparent clinice este categoric suboptimală, variind între 14% și 60% în ultimele 15 sezoane de gripă. Mai mult, durata imunității declanșate de vaccin este măsurată doar în luni. Vaccinurile actuale necesită o revaccinare anuală cu formulări actualizate care, frecvent, nu corespund cu precizie tulpinilor de virus aflate în circulație. Deși vaccinarea anuală împotriva gripei este recomandată cu insistență pentru majoritatea populației și în special pentru persoanele din grupurile cu risc ridicat, inclusiv pentru persoanele în vârstă, cele cu boli cronice și femeile însărcinate, acceptarea vaccinului de către publicul larg nu este ideală.

Începând cu anul 2022, după mai mult de 60 de ani de experiență cu vaccinurile antigripale, s-au observat foarte puține îmbunătățiri în ceea ce privește prevenirea infecției prin vaccinare.

După ce s-a retras, Fauci nu se ferește să vorbească nici despre vaccinurile Covid:

În timpul pandemiei COVID-19, dezvoltarea și implementarea rapidă a vaccinurilor împotriva SARS-CoV-2 a salvat nenumărate vieți și a contribuit la realizarea unui control parțial timpuriu al pandemiei. Cu toate acestea, pe măsură ce au apărut variante ale tulpinilor SARS-CoV-2, au devenit evidente deficiențele acestor vaccinuri care amintesc de cele ale vaccinurilor antigripale. Vaccinurile pentru aceste două virusuri foarte diferite au caracteristici comune: ele determină o protecție incompletă și de scurtă durată împotriva variantelor de virus în evoluție care scapă imunității populației.

Fauci știa de ce vaccinul Covid nu putea funcționa niciodată

Fauci și coautorii săi explică de ce vaccinul Covid nu avea nicio șansă de a funcționa. În primul rând, el pune o întrebare pe care mulți sceptici ai vaccinurilor au adus-o în discuție de multe ori înainte:

Această observație ridică o întrebare de o importanță fundamentală: dacă infecțiile naturale cu virusuri respiratorii la nivelul mucoaselor naturale nu determină o imunitate protectoare completă și pe termen lung împotriva reinfectării, cum ne putem aștepta ca vaccinurile, în special cele care nu se reproduc, administrate sistemic, să facă acest lucru?

Apoi, Tony continuă să explice de ce natura respiratorie a Sars-Cov-2 nu duce nici măcar la posibilitatea de a întâlni un răspuns imunitar transmis prin sânge.

În contrast puternic, virusurile respiratorii nesistemice, cum ar fi virusurile gripale, SARS-CoV-2 și RSV, tind să aibă perioade de incubație semnificativ mai scurte (tabelul 1) și un curs rapid de replicare virală. Acestea se replică predominant în țesutul local al mucoaselor, fără a provoca viremie, și nu se întâlnesc în mod semnificativ cu sistemul imunitar sistemic sau cu întreaga forță a răspunsurilor imune adaptative, care au nevoie de cel puțin 5-7 zile pentru a se maturiza, de obicei mult după vârful replicării virale și transmiterea ulterioară la alte persoane. A fost raportată „ARNemia” SARS-CoV-2 (circulația ARN-ului viral în sânge, așa cum se observă în cazul majorității infecțiilor cu virusuri respiratorii la nivelul mucoaselor, spre deosebire de viremie, în care virusurile infecțioase pot fi cultivate din sânge), iar nivelurile RT-PCR ale ARN-ului viral au fost legate de boala severă , similar cu studiile privind ARNemia gripei . Ca urmare, virusurile respiratorii cu replicare nesistemică, care se pare că includ SARS-CoV-2, tind să reinfecteze în mod repetat oamenii de-a lungul vieții lor, fără a obține vreodată o protecție completă și durabilă.

În mod regretabil, mulți dintre cititorii mei nevaccinați raportează infecții repetate cu Covid-19. Chiar dacă eu am avut doar un singur Covid până acum, în noiembrie 2020, sunt foarte conștientă că imunitatea mea naturală este departe de a fi perfectă.

Un alt factor important de luat în considerare este faptul că, deși virusurile ARN au în comun o rată de eroare inerentă similară a ARN-polimerazei ARN-dependente, diferiți viruși (și diferite cadre de citire deschise în cadrul genomurilor lor) diferă în ceea ce privește toleranța lor la mutații. Constrângerile legate de mutație pot fi legate de suprapunerea frecventă a cadrelor de lectură deschise sau de constrângerile funcționale în ceea ce privește dobândirea de mutații nesinonime, așa cum este cazul, de exemplu, al virusului rujeolei. În schimb, proteinele externe ale hemaglutininei și neuraminidazei din virusul gripal A sunt relativ plastice, iar mutațiile nesinonime selectate pozitiv au ca rezultat o derivă antigenică semnificativă din punct de vedere imunologic , prin achiziționarea de mutații nesinonime în epitopi antigenici, precum și prin modificarea modelelor de glicozilare legate de N. Deriva antigenică rapidă afectează controlul epidemiilor anuale de gripă și complică efortul de a produce vaccinuri antigripale „universale”, cu protecție largă. Proteina spike a SARS-CoV-2 a demonstrat o plasticitate similară, cu apariția mai multor variante cu antigenicitate modificată, ceea ce a complicat controlul acesteia prin strategiile actuale de vaccinare.

Minunat, nu-i așa? Fauci și „știința” sa continuă să injecteze ARNm care codifică tulpina originală Wuhan, bine în al cincilea an calendaristic al pandemiei, fiind pe deplin conștienți că mutațiile au făcut ca aceste injecții să fie „mai puțin decât suboptime”. (rapelul bivalent conține doze egale de ARNm care codifică varianta Ba.5 și varianta Wuhan)

Fauci își arată din nou cunoștințele despre toleranța imunitară. Dr. Fauci demonstrează o mare familiaritate cu „toleranța imunitară”, o afecțiune care afectează beneficiarii de vaccinuri multiple cu ARNm:

Termenii „toleranță la boală” și „toleranță imunitară” se referă la categoria încă incomplet caracterizată, dar distinctă, a mecanismelor de apărare imunitară a mamiferelor care permit gazdelor să „accepte” infecția și alți stimuli antigenici pentru a optimiza supraviețuirea (analizat în Medzhitov et al. și Iwasaki et al.). Deoarece oamenii inhalează și ingerează cantități enorme de proteine exogene la fiecare respirație și înghițitură de gură, compartimentele imunitare respiratorii și gastrointestinale au evoluat pentru a face față unor atacuri antigenice continue și masive din lumea exterioară. (Răspunsurile imune la infecția virală a mucoasei gastrointestinale au fost recent analizate și nu sunt discutate aici). Proteinele inhalate și ingerate trebuie să fie identificate și fie tolerate, fie atacate și eliminate.

Nu este prima dată când îl surprindem pe Fauci fiind conștient de toleranța imună și totuși continuând să promoveze vaccinurile Covid cu ARNm care induc toleranța:

Fauci speculează apoi asupra a ceea ce se poate face pentru a realiza o „nouă generație de vaccinuri”. Discursul său și al coautorilor săi este foarte penibil și îi expune ca niște șarlatani care vor să încerce orice fără o bază teoretică. Apreciați lipsa de sens a acestui pasaj:

De exemplu, în perioadele de circulație virală semnificativă în cadrul populațiilor umane, se poate obține o protecție mai bună prin doze repetate sau prin vaccinare secvențială pe mucoase și sistemică? Este o opțiune viabilă de vaccinare prin reîmprospătare frecventă, de exemplu, prin vaccinuri nazale autoadministrate la domiciliu? De asemenea, trebuie avute în vedere posibilele roluri auxiliare ale antiviralelor profilactice, inclusiv „antivirale programabile” care vizează structuri conservate, anticorpi, inclusiv IgA terapeutice și stimulatori ai imunității înnăscute ca adjuvanți ai vaccinurilor imperfecte. Rămâne de văzut dacă vaccinarea și profilaxia pot fi combinate eficient la nivelul populației.

Este descurajator faptul că, în timpul unei pandemii provocate de om care încă ia sute de vieți zilnic și care încă joacă un rol în excesul de mortalitate, suntem conduși de oameni care fac presiuni oficiale pentru vaccinuri despre care știu că sunt „mai puțin decât suboptime”.

Fauci știa că vaccinul Covid nu va opri niciodată pandemia. Fauci a explicat în studiul citat mai sus de ce un răspuns sanguin (umoral) indus de vaccin la Sars-Cov-2 nu ar opri niciodată infecțiile respiratorii. Și totuși, el ne-a mințit timp de TREI ANI despre cum vaccinurile ar fi cheia pentru a „ieși din pandemie” și a ajunge la imunitatea de turmă. Fiți martori la acest videoclip din 2020, în care Fauci ne promite imunitatea de turmă:

Este foarte regretabil faptul că liderii noștri din domeniul sănătății, realizând că vaccinul Covid nu ar putea opri niciodată pandemia Covid, ne-au predicat că putem ajunge la imunitate de turmă. Ca urmare, avem o pandemie care a luat foc și o mortalitate excesivă care nu poate fi explicată nici măcar prin numărul oficial de decese cauzate de Covid.

Tony, între timp, încasează onorarii mari pentru „discursuri plătite”:

Va recunoaște Dr. Fauci „greșelile” și va cere amnistia?

De ce ne-ar minți Dr. Fauci despre „imunitatea de turmă” când știa, pe baza proprietăților foarte elementare ale coronavirusurilor, că imunitatea sterilizantă este imposibilă? Este articolul său o modalitate inteligentă de a ne pregăti pentru ca el să ceară o „amnistie pandemică” și să-și „recunoască greșelile”? Cum putem accepta acțiunile sale ca fiind „greșeli” când știa că ne minte pentru a-și atinge obiectivele? La urma urmei, o greșeală implică onestitate.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *