Externe man Model National

Cutremur la Moscova! PATRIARHUL KIRILL, AGENT KGB. Nume de cod: MIHAILOV. El a fost direcționat de KGB în Consiliul Mondial al Bisericilor, unde afirma: Ortodocșii doresc ca această casă să devină leagănul Bisericii Unite – VIDEO INEDIT

Agentul Kirill, care a devenit patriarhul ortodox al Rusiei, iar apoi un susținător apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, a lucrat sub numele de cod „Mihailov” – în anii ’70 – pentru temutul KGB, în timpul Războiului Rece, dezvăluie cotidienele elvețiene Le Matin Dimanche și Sonntagszeitung, care citează arhive declasificate, relatează AFP, potrivit Știripesurse.

O fișă – întocmită de către poliția federală – ”confirmă că «monseniorul Chiril»”, cum este numit în acest document, ”face parte din KGB”, spionajul URSS.

Cele două publicații au consultat fișa la Arhivele federale elvețiene.

La începutul anilor ’70, patriarhul rus, care susține cu fervoare invazia Ucrainei de către Rusia, trăia la Geneva, unde reprezenta în mod oficial Patriarhia de la Moscova pe lângă Consiliul Ecumenic al Bisericilor devenit ulterior Consiliul Mondial al Bisericilor (CMB).

Din organizația mondialistă face parte și Biserica Ortodoxă Română, încă de pe vremea comunismului, în ciuda caracterului cel puțin ciudat al acestui for care în prezent militează și pentru homosexualism!

Misiunea lui Kirill – al cărui nume de cod era „Mihailov” – era de a influența acest Consiliu, în care KGB s-a infiltrat în anii ’70, potrivit surselor citate.

Potrivit unui documentar publicat de ActiveNews, CMB a fost înființat oficial la 23 august 1948, finanțator
fiind Fundația Rockefeller și este de atunci organul central al
ecumenismului. Prima întrunire a avut loc la Amsterdam. Membrii
consiliului sunt adventiști, anglicani, baptiști, luterani,
penticostali, metodiști, reformați, monofiziți. În 1961, Patriarhia Moscovei a aderat
la CMB iar apoi și reprezentanți ai altor Biserici Ortodoxe din
zona comunismului, din nefericire, inclusiv și ai României.

Mai jos puteți urmări un discurs al lui Kirill la o întrunire a
CMB din 1991, din Canberra, Australia. După participanții trec
printr-un fum „purificator”, unii cheamă „spiritul
lui Iisus”, o „femeie episcop” explică ce mult har au femeile
episcop, alții cântă și dansează rock, iar reprezentații noștri sunt văzuți și pe ei prin mijlocul mulțimii…

„Consiliul Mondial al Bisericilor este Casa noastră comună”, spune Kiril, la fel ca Gorbaciov, care vorbea de „Casa comună europeană”, cam ce este UE azi. „Ortodocșii doresc ca această casă, acest Consiliu, să devină leagănul Bisericii Unite…” și ca miscarea ecumenistă să devină mișcarea ortodocșilor. În numele cui vorbea actualul Patriarh al BORu?

Vedeți filmarea aici:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *