man Model National Știri

Fostul premier al Israelului, dezvăluiri inedite despre începutul războiului din Ucraina: Putin mi-a dat cuvântul că NU are de gând să-l ucidă pe Zelenski

Fostul premier israelian Naftali Bennett spune că președintele rus Vladimir Putin l-a asigurat, în primele zile ale războiului, când a zburat în Rusia în cadrul unui efort de mediere, că nu îl va ucide pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, relatează Știripesurse.

„Mi-a făcut două mari concesii”, spune Bennett despre întâlnirea sa cu Putin la Moscova, la 5 martie 2022.

„Știam că Zelenski era amenințat, într-un buncăr… L-am întrebat [pe Putin]: „Intenționați să îl ucideți pe Zelenski?” El a spus: „Nu îl voi ucide pe Zelenski””, spune Bennett în interviul realizat cu jurnalistul Hanoch Daum și publicat pe canalul de Youtube al lui Bennett.

„Trebuie să înțeleg, îmi dai cuvântul tău că nu-l vei ucide pe Zelenski?”. își amintește Bennett că l-a întrebat pe Putin.

„El a spus: „Nu îl voi ucide pe Zelenski”.

Bennett spune că l-a sunat pe Zelenski imediat după întâlnire și i-a spus: „Tocmai am ieșit de la o întâlnire, nu te va ucide. El m-a întrebat: „Ești sigur?”. I-am spus sută la sută. Nu te va ucide”.

„Două ore mai târziu, Zelenski s-a dus în biroul său și a făcut un selfie în birou, [în care președintele ucrainean a spus:] „Nu mi-e frică” și tot așa.”

VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *