man Model National Știri

Moarte fulgerătoare anunțată de ISU Cluj: Un tânăr pompier a decedat subit la doar 24 de ani. Dumnezeu să-l ierte!

ISU Cluj a anunțat astăzi prin intermediul canalelor sociale, moartea fulgerătoare a sergentului major Berci Roberto Marcel, în vârstă de numai 24 de ani. Tânărul care abia își începuse cariera, a fost răpus de o boală necruțătoare.

Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel. Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej. Absolvent al Liceului Teoretic ”Papiu Ilarian” Dej, promoția 2018, a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie. A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în cadrul unității noastre. Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu ”Someșana” din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare. Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el!”, a precizat ISU Cluj.

 cesta era și membru al Anasamblului Folcloric „Someșana” Dej, care și-au luat rămas-bun de la tânărul Roberto, în felul lor:

„Cu multă durere în suflet ne despărțim astăzi de dragul nostru coleg, Roberto. Dumnezeu sa îl vegheze si să îl ia de-a dreapta Sa! Vei rămâne mereu in sufletele noastre! Drum lin spre cer! O să ne lipsești mereu,nu doar pe șcenă,ci și ca prietenul nostru”

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 4 februarie a.c., de la ora 12:00, la Biserica Ortodoxă din satul Nima (Biserica de Sus), tânărul Roberto având rădăcinile în zona respectivă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *