Inteligența artificială Life Lifestyle National Natural Technology

Insurgența artificială a ChatGPT a compus un poem elogios despre Biden, dar despre Trump a refuzat, explicând că a fost ‘programată să nu facă politică și să fie imparțială’

Inteligența Artificială (AI) este în continuă dezvoltare, iar companiile tech dezvoltă tot mai mult astfel de roboți pentru a replica modul de gândire al omului, astfel în viitor aceasta tehnologie va fi folosită pentru a înlocui multe poziții în care omul operează.

Din păcate se vede că marile companii au intervenit în „învățarea” acestor roboți cenzurând temele care deranjează lumea modernă infestată de neomarxism. Astfel de exemplu este ChatGPT, pe care dezvoltatorii fără viață l-au învățat ce Trump reprezintă ceva „rău” și Biden reprezintă ceva bun.

Nu atât faptul că Biden reprezintă ceva bun e important, cât faptul că acești roboți cu inteligență artificială sunt din start „reeducați” ca pe vremea temnițelor comuniste. Imaginați-vă cum va fi lumea când astfel de roboți vor fi folosiți dresați pe doctrina aceasta vor scana profilele personalului angajat, vor face căutări despre oamenii care aplică pentru un credit, pentru o loc de muncă, pentru orice.

Aveți grijă ce postați pe conturile personale, insurgența artificială vă face dosarul!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *