man Model National Știri

Continuă dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer: Vaccinurile cu ARNm provoacă tulburări ale ciclului menstrual. VIDEO tradus in română

Project Veritas a lansat  un nou videoclip cu directorul Pfizer, Jordon Trishton Walker, în care acesta își împărtășește îngrijorarea cu privire la vaccinul COVID și la potențialele sale efecte negative asupra sănătății reproductive a femeilor.

Într-o conversație cu un jurnalist sub acoperire, Walker recunoaște că ceva nu este în regulă atunci când analizează impactul vaccinului COVID.

„Există ceva în neregulă în ceea ce privește ciclurile menstruale. Deci, oamenii vor trebui să investigheze acest lucru mai departe”, a declarat Walker.

„Vaccinul [COVID] nu ar trebui să interfereze cu asta [ciclurile menstruale]. Deci, nu știm cu adevărat”, a spus el.

Directorul Pfizer pare să fie îngrijorat de faptul că, în timp, s-ar putea să se afle mai multe informații despre potențialele efecte secundare ale vaccinului COVID.

„Sper să nu aflăm că, de fapt, acest ARNm persistă în organism… atunci sigur ar avea un imapct asupra ciclurilor menstruale”, a afirmat Walker.

„Sper să nu descoperim ceva foarte rău. Atunci amploarea acestui scandal ar fi enormă”.

VIDEO:

 (Traducerea: Ionel Trandafir)

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *