Dezvăluiri și Studii Covid și Vaccin man Model National

Raport de caz: copil de 13 ani diagnosticat cu miocardită și sindrom de tahicardie ortostatică posturală după vaccinarea anti-COVID

Pe măsură ce consecințele crizei COVID-19 se resimt în întreaga lume, medicii încearcă acum să înțeleagă cine ar putea avea miopericardită indusă de vaccinul COVID-19 și cine poate fi expus riscului de moarte subită, scrie Dr. Peter A. McCullough, într-o postare pe blogul său, în care prezintă un raport de caz despre un copil de 13 ani care a dezvoltat miocardită și sindrom de tahicardie ortostatică posturală după vaccinarea anti-COVID.

Redăm mai jos postarea medicului american:

Într-o mare de pacienți vătămați de vaccin, care suferă de o serie largă de simptome cardiace și neurologice, medicul pediatru Sanada Yuichi și colab. a găsit câteva indicii în cazul unui băiat de 13 ani care a devenit simptomatic după a doua doză de vaccin Pfizer și a fost diagnosticat cu POTS (sindrom de tahicardie ortostatică posturală) în ziua 15 după injectare.

Copilul a fost tratat cu Midodrin, un agonist al receptorilor alfa-1 (similar cu adrenalina). În ziua 33, a fost internat în spital și s-a dovedit că avea un număr crescut de troponine și a fost pozitiv pentru inflamație și lichid pericardic, afecțiune care poate provoca miopericardită. A fost tratat cu IgIV [imunoglobulină intravenoasă] pentru miocardită, care a fost cea mai puțin gravă dintre cele două afecțiuni în cazul său. 

Afecțiunea POTS a necesitat mai mult de șapte luni de tratament intensiv, inclusiv administrarea de Midodrin, pregabalin, propranolol, droxidopa și fluide IV [intravenoase]. Sanada relatează că, și după multe luni de tratament, copilul abia se putea ridica în picioare.

Acest biet copil a ratat aproape un an de școală ca urmare a acestui vaccin inutil și a complicațiilor grave provocate.

Lecția învățată pentru pacienți, familie și medici este că, atunci când apar simptome POTS după vaccinarea anti-COVID-19, trebuie luată în considerare dezvoltarea miopericarditei. Există căi aferente cardiace care influențează funcția autonomă și cele două afecțiuni nu sunt complet separate.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *