man Model National Opinii

Mihai Tîrnoveanu: Antiromânismul când va fi sancționat pe stadioane?

Meciul de fotbal Sepsi OSK- FCU Craiova a fost suspendat de arbitru din cauza lozincilor suporterilor olteni, considerate rasiste! Probabil clubul craiovean va pierde meciul la masa verde cu 3-0 din cauza unui arbitru ce a avut brusc revelația corectitudinii politice!

Niciodată însă un meci nu a fost anulat atunci când fanii Sepsi au huiduit ori s-au întors cu spatele când s-a intonat Imnul Național al României! Niciodată arbitrii nu au fluierat suspendarea meciului atunci când din tribune s-a auzit imnul așa-zisului ținut secuiesc, niciodată nu s-a oprit meciul când fanii au proferat injurii la adresa suporterilor români.

Niciodată Sepsi OSK, flamura „sportivă” a iredentismului nu a fost sancționată pentru nimic! Și atunci unde este dreptatea?

Românii, numai românii sunt sancționați în propria lor țară pentru absolut orice. Sancțiuni pentru că îndrăznesc să fie români, pentru că își apără libertatea, sfinții, martirii, sancțiuni pentru că nu mai vor ca bogățiile țării lor să fie în mâna altora și pentru că în general Refuză să mai stea în genunchi!

Iar pentru toate aceste nedreptăți și pentru că le-a ajuns cuțitul la os, uneori mai scăpă printre dinți și o înjurătură plină de năduf!

Și se trezește bineînțeles atunci un „chivulete” deontolog să fluiere, să ne trimită la masa „verde” a corectitudinii politice, că cică suntem „rasiști”, „barbari” și nu stăm cu capul plecat si căciula în mâini la joc! Dar nu încingem noi odată si-o dată un joc de sârbă din aia olteneasca de va scăpăra pământul acesta ce nu mai poate să-i rabde pe trădători și pe străinii care ne-au jefuit această țară frumoasă și bogată de zeci de ani încoace…

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *