man Model National Știri

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

NOVAK DJOKOVIC A CÂȘTIGAT OPENUL AUSTRALIAN

Game, set și meci! Novak Djokovic a câștigat titlul la Australian Open, după o victorie cu 3-6 6-7 (4-7) 6-7 (5-7) în fața lui Stefanos Tsitsipas, comentează redactorul sportiv de la Daily Mail.

Este o victorie istorică pentru sârb, care cucerește al zecelea său titlu la Australian Open, un record, și al 22-lea trofeu major din cariera sa strălucitoare.

Sunt lacrimi de bucurie din partea lui Djokovic în timp ce echipa sa îl înconjoară pe teren. Ce moment!, mai scrie reporterul entuziasmat, de la fața locului.

„Sub privirile sumbre ale unui Gates bine hrănit, necuratu’ știe cu ce!, poate cu mai multă faina de larve, de greieri, de lăcuste,

Nole a venit, a văzut, a învins!

Credem în Dumnezeu!”, a scris și comentatoarea noastră, Olivia Steer.

Novak a arătat cu mâna spre cer, spre Dumnezeu, apoi spre inimă, după care s-a dus în mijlocul suporterilor săi și apoi a izbucnit în plâns. Sârbii dar și toți cei discriminați de brutalele măsuri aberante ale Dictaturii Vacciniste din întreaga lume au de ce să sărbătorească: cu noi este Dumnezeu!

VIDEO cu momentul victoriei:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *