man Model National Știri

Doi români din Danemarca au fost condamnați la închisoare pe motiv că și-ar fi maltratat copilul. După șase luni, familia Rotundu se va reîntregi- Guvernul danez a recunoscut că sunt NEVINOVAȚI

Practicile brutale ale autorităților din țările scandinave sunt binecunoscute. De-a lungul timpului, o mulțime de familii de români din statele nordice au rămas fără copii, în baza unor suspiciuni ale instituțiilor guvernamentale. Un exemplu în acest caz este oferit de familia Rotundu. Ionuț și Sorana au rămas fără copil, pe motiv că ar fi maltratat bebelușul. Astfel, cei doi tineri au fost trimiși în spatele gratiilor, scrie RTV.

Astfel, bebelușul lor ar fi rămas timp de 6 luni fără părinții lui, în vreme ce românii noștri au fost condamnați la închisoare, petrecând acolo două luni. 

Conform unei pagini de Facebook, dedicată strict cazului de față, acești ar fi fost acum exonerați, pe bună și sfântă dreptate, de orice fel de acuze care le-ar fi fost aduse în mod abuziv. Tot aici pot fi găsite mai multe detalii care au dus la acest incident nefericit și abuziv, produs de autoritățile daneze împotriv celor doi români. 

„Sorana si Ionut au primit zilele acestea si scrisoarea oficiala din partea statului danez conform faptului ca sunt NEVINOVATI de toate acuzatiile care li s-au adus. Din nefericire, Mati a stat 6 luni fara parinti si ei doi au stat in inchisoare 2 luni pe nedrept. Va multumim tuturor pentru rugaciuni si orice pas si gand bun in directia familiei lor. Dumnezeu sa va binecuvinteze.”, Au scris aceștia. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *