man Model National Știri

Încă un mare actor român a ne-a părăsit. Fostul director al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu a decedat subit, la doar 59 de ani

Actorul Mihai Bica, fost director al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani, informează RomâniaTV.

„Ce ianuarie crud! A început cu moartea lui Adam Puslojic și se încheie cu cea a lui Mihai Bica. Sunt fără grai! S-a dus un mare actor, un imens iubitor de poezie și recitator, un artist deplin, un Om! Ce păcat că ne-am văzut mereu pe grabă și pe sărite! Dumnezeu să-l odihnească! Păcat că nu a apucat să participe la vernisajul expoziției sale din 3 februarie de la „Cafeneaua literară” din Sibiu”, a transmis scriitorul Laurențiu-Ciprian Tudor, pe Facebook.

Mihai Bica era cunoscut și pentru tablourile sale, urmând să aibă pe 3 februarie o expoziție de tablouri. „Am văzut azi – și am privit îndelung – tablourile actorului Mihai Bica, pregătite să fie expuse pentru vernisajul din 3 februarie a.c., ora 19:00. Alături de luminoasa carieră în spațiul filmului și al scenei deschise, în simbioză cu gestul și cuvîntul, distinsul meu prieten ne dezvăluie acum o altă cameră secretă a sufletului și minții sale: fascinația pentru forme și culori. Merită văzută/privită această expoziție, pentru că numai așa vom avea imaginea integrală a personalității lui Mihai Bica” a scris zilele trecute profesorul Ion Dur.

Actorul Mihai Bica - recital din sonetele lui Adrian Munteanu - 9 - YouTube

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *