man Model National Știri

Să nu mai înțepăm oamenii: Apelurile de suspendare a vaccinurilor Covid-19 în Africa de Sud din cauza îngrijorărilor legate de siguranță au ajuns în presa centrală

Apelurile pentru ca guvernul Africii de Sud să suspende vaccinurile Covid-19 au ajuns în această lună pe undele media principale. 

În acest videoclip, Shabnam Palesa Mohamed, membră a Comitetului director al WCH, explică pentru eNCA News, cel mai bine cotat canal de știri TV de încredere din Africa de Sud, de ce trebuie să se încheie o anchetă independentă cu privire la preocupările legate de posibilele efecte secundare și decese cauzate de vaccinurile Covid-19, iar concluziile acesteia trebuie împărtășite publicului. 

Există dovezi că sud-africanii s-au îmbolnăvit grav sau au murit din cauza vaccinării cu Covid-19?

„Categoric da”, a subliniat Shabnam. 

Aceasta a continuat: „Ceea ce avem sunt dovezile clinice ale medicilor din Africa de Sud – și, bineînțeles, din întreaga lume, mii și mii de medici – care se exprimă”.

Ea a subliniar de asemenea, calitatea datelor existente: „Avem, de asemenea, date și statistici, care sunt, bineînțeles, analizate de experți internaționali.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *