man Model National Știri

Cuplu de homosexuali din Georgia, anchetat, după ce ce și-au molestat copiii adoptați, în vârstă de 9 și 11 ani. Cei doi bărbați riscă să fie condamnați pe viață pentru perversiunile la care i-au supus pe copii

Un cuplu de homosexuali din Georgia, SUA, acuzat că și-a molestat cei doi fii adoptați și că i-a folosit pentru a înregistra materiale pornografice cu copii, i-ar fi oferit, de asemenea, membrilor unei rețele locale de pedofilie, potrivit unui nou raport îngrijorător, informează NY Post.
O investigație de luni de zile realizată de Townhall a dezvăluit că William Dale Zulock, în vârstă de 33 de ani, și Zachary Jacoby Zulock, în vârstă de 35 de ani, ar fi folosit rețelele de socializare pentru a-și prostitua cei doi fii.

Soții Zulock i-au adoptat pe cei doi copii, frați, acum în vârstă de 9 și 11 ani, de la o agenție creștină de adopții pentru persoane cu nevoi speciale.

William Zulock și Zachary Zulock au fost puși sub acuzare în august 2022 pentru incest, sodomie în formă agravată, molestare de copii în formă agravată, infracțiune de exploatare sexuală a copiilor și infracțiune de prostituție a unui minor.

Dar ancheta șocantă dezvăluie mai multe detalii despre abuzul dezgustător pe care l-au suferit băieții.

Pentru prima dată, a fost dezvăluit faptul că bărbații și-ar fi proxenetizat fiii mai mari, acum în vârstă de 11 și 9 ani, către alți doi bărbați într-o rețea de pedofilie.

Unul dintre bărbați, Hunter Clay Lawless, în vârstă de 27 de ani, le-a spus anchetatorilor că Zachary – a cărui biografie de pe Instagram îl descrie ca fiind „tăticul celor doi băieți minunați ai noștri” și un „activist” – l-a invitat „de mai multe ori” să ia parte la abuzurile sexuale asupra băieților, a relatat Townhall.

Cu toate acestea, Lawless a susținut că nu a avut niciodată contact fizic cu niciunul dintre copii.

De asemenea, Lawless a susținut că Zachary i-a trimis mai multe mesaje pe Snapchat, inclusiv unul care ar fi spus: „Am de gând să i-o trag fiului meu în seara asta. Stai pe fază”, împreună cu imagini cu el însuși abuzând sexual de copilul de 11 ani, potrivit publicației.

Cei doi bărbați au fost arestați sub acuzația de solicitare a unui act de prostituție cu băiatul de 11 ani, potrivit rechizitoriului. Nu este clar dacă Lawless și Armando Vizcarro-Sanchez au avut vreo interacțiune fizică cu băieții.

Soții Zulocks – care locuiau în Oxford, o suburbie bogată din Atlanta – au adoptat copiii de la o agenție creștină de adopții pentru nevoi speciale. Băieții erau în clasele a treia și a patra când tații lor adoptivi au fost arestați vara trecută.

Soțul său a recunoscut că a trimis materiale cu abuzuri sexuale asupra copiilor mai multor persoane, potrivit publicației.

Cuplul a fost activ în comunitatea LGBTQ locală.

Publicația proeminentă LGBTQ, revista Out, ar fi cerut să prezinte fotografiile lor pe site-ul său, potrivit Daily Wire.

Townhall a declarat că a petrecut luni de zile examinând convorbiri înregistrate la închisoare, documente judiciare și mărturii ale unei rude care a vorbit în exclusivitate cu publicația despre amploarea abuzului, precum și despre procesul de adopție „mai rapid decât se aștepta” care a dus la acest coșmar.

William și Zachary, care au pledat nevinovat, riscă fiecare peste nouă condamnări pe viață dacă vor fi găsiți vinovați.

couple with children on beach
Mai multe convorbiri înregistrate, o sumedenie de documente judiciare inedite, precum  și mărturia unui membru al familiei care a vorbit în exclusivitate pentru Townhall dezvăluie amploarea traumei fizice și emoționale pe care au suferit-o cei doi frați de vârstă școlară primară, precum și semnalele de alarmă pe care statul le-a trecut cu vederea, relatează Townhall.

Potrivit unei copii a actului de acuzare de 17 capete de acuzare pe care Townhall l-a obținut, tații adoptivi ar fi făcut sex oral cu ambii băieți, ar fi forțat copiii să facă sex oral cu ei și și și-ar fi violat fiii pe cale anală.

În cel puțin un caz, violul anal l-a rănit pe copilul mai mare al lui Zulock, care tocmai a împlinit 11 ani la mijlocul lunii decembrie.

Dosarele instanței indică faptul că abuzul sexual asupra copiilor se întinde încă de la sfârșitul anului 2019 și s-a intensificat în ianuarie 2021, martie 2021 și decembrie 2021, după cum sunt enumerate datele infracțiunilor.

Frații erau înscriși în clasa a treia și, respectiv, a patra, înainte ca bărbații să fie prinși într-o arestare la miezul nopții din iulie la conacul Zulock, care s-a încheiat cu Zachary placat la pământ și William scos din casă dezbrăcat de ofițeri înarmați.

 

Foto din casa unde se petreceau orgiile: 

 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *