Externe man Model National

Elon Musk, reacție adversă gravă la vaccinul Covid: AM CREZUT CĂ MOR! Un văr a făcut miocardită. Recunoaștere oficială: 12.000.000 de efecte secundare majore în SUA

Miliardarul Elon Musk a intrat pe Twitter vineri seara târziu pentru a împărtăși experiența sa personală cu cea de-a doua injecție de rapel COVID, explicând că s-a confruntat cu „efecte secundare majore”, transmite FoxNews.

Într-o serie de tweet-uri, directorul executiv al Twitter a spus că a simțit că „moare” și că un văr de-al său cu o „sănătate de vârf” a suferit miocardită, o inflamație a inimii care este listată ca un posibil efect secundar al unor vaccinuri împotriva coronavirusului.

„Am avut efecte secundare majore de la al doilea vaccin de rapel. M-am simțit ca și cum aș fi murit timp de câteva zile. Să sperăm că nu sunt daune permanente, dar nu am cum să știu”, a declarat Musk într-un tweet.

El a adăugat: „Și vărul meu, care este tânăr și în stare de sănătate de vârf, a avut un caz grav de miocardită. A trebuit să meargă la spital”.

Într-o a treia postare, Musk a explicat că nu a fost alegerea sa să primească al doilea rapel, ci a fost o cerință pentru a vizita o locație Tesla din Berlin, Germania.

„A fost necesar să vizitez Tesla Giga Berlin. Nu a fost alegerea mea”, a spus el.

Într-o altă postare, Musk a explicat că nu a avut nicio problemă în a primi vaccinul inițial al Johnson & Johnson sau primul rapel cu ARNm.

„Am avut OG C19 înainte de apariția vaccinurilor și a fost practic o răceală ușoară. Apoi am avut vaccinul J&J fără efecte negative, cu excepția faptului că m-a durut brațul pentru scurt timp”, a scris el pe Twitter.

Fondatorul Tesla a adăugat: „Primul rapel cu ARNm a fost ok, dar al doilea m-a zdrobit”.

Mesajele lui Musk au fost un răspuns la un tweet a Institutului sociolog Rasmussen Reports care a raportat că aproximativ 12 milioane de persoane au raportat VAERS că avut „efecte secundare majore” după ce au primit vaccinul. Sistemul VAERS însă nu reflectă realitatea, potrivit unui studiu publicat de organizația de apărare a drepturilor copiilor condusă de Robert F. Kennedy, înregistrările fiind cu mult sub numărul real.

„Întrebare: 68% din 260M de adulți (177M) indică faptul că au primit COVID-19 VAX și 7% dintre aceștia au raportat efecte secundare majore. Aceasta se traduce (177 x 0,07) în aproximativ 12 milioane de persoane.

CDC spune că efectele secundare majore sunt „rare”.

Câte persoane estimează CDC că au avut efecte secundare majore?”, a întrebat Institutul Rasmussen (Tweet mai jos), care a raportat recent și că 28% dintre americani cunosc personal despre un deces cauzat de vaccinurile anti-COVID-19.

Musk a criticat în repetate rânduri măsurile pandemiei Covid și pe Dr. „Moartea” Anthony Fauci, solicitând public inculparea lui Fauci.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *