man Model National Știri

Un băiețel brazilian de numai 8 anișori, pe nume Enzo Gabriel, a murit subit în timp ce se juca pe stradă, la patru luni după VACCINUL Covid (VIDEO)

După cum am menționat în ultimele noastre postări despre cei care „mor subit” în întreaga lume, săptămâna trecută s-au înregistrat 13 adulți morți subit în Brazilia, printre care actrița și cântăreața Cindy Mendes, fotbalistul Roberto Dinamite, vocalistul Renhatino și legendarul surfer Marcio Freire, precum și un polițist, un consilier municipal, un secretar municipal al culturii, un șofer de autobuz, un pasager de autobuz și un bărbat de 67 de ani care aștepta într-o gară, scrie profesorul Mark Crispin Miller pe contul său de Substack.

Și acum vine vestea – și o înregistrare video – despre un băiat de 8 ani care moare pe stradă, la aproximativ patru luni de la ultimul său „vaccin”:

Enzo Gabriel, în vârstă de 8 ani, din Campo de Brito, în apropiere de Itabaiana/SE, [în Brazilia], a murit pe 16.01.23, după ce a făcut o scurtă alergare, s-a răsucit brusc și s-a prăbușit la pământ. Potrivit mărturiilor vecinilor, el primise ultima doză cu aproximativ 4 luni în urmă. VIDEO TERIBIL:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *