Homosexualitate Life Lifestyle National Natural Technology

O rețea de pedofilie condusă de doi homosexuali, activiști LGBTQ+, a fost destructurată în SUA

Cunoașteți propaganda agresivă homosexuală prin care cer, printre altele, dreptul la adopții. În SUA au obținut acest drept. Așa că doi homosexuali „căsătoriți” din Atlanta, statul Georgia, au înfiat doi frați. A fost momentul în care a început teroarea pentru cei doi minori care nu doar că au fost violați de cei doi homosexuali, dar perversiunile sexuale la care au fost supuși au fost înregistrate, filmele fiind distribuite altor pedofili homosexuali. Și nu doar atât, cei doi copii au fost și traficați către alți homosexuali.

Cel mai mare dintre cei doi copii exploatați are doar 11 ani. Vă dați seama cât au avut de suferit copiii și că le-a fost furată copilăria și inocența?

În acest moment cei doi „părinți” homosexuali sunt arestați, să sperăm că în spatele gratiilor primesc exact ce merită din partea celorlalți deținuți.

Sursa: Townhall.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *