Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology Uncategorized

La nouă luni după lansarea v@ccinului c0vid, scăderi substanțiale ale natalității au fost observate în 13 din 19 țări europene. Scăderea natalității în Elveția este cea mai mare din ultimii 150 de ani, iar în Australia este la fel de îngrijorătoare. Injecțiile de ARNm distrug fertilitatea umană

Acestea sunt punctele importante ale raportului:

• La nouă luni după lansarea „vaccinurilor ARNm COVID-19”, s-au observat scăderi substanțiale ale ratei natalității în 13 din 19 țări europene, Anglia și Țara Galilor (o entitate bazată pe modul în care sunt publicate datele), Australia și Taiwan.

• Scăderea numărului de nașteri în Elveția a fost cea mai mare din ultimii 150 de ani – mai mult decât în ​​timpul a două războaie mondiale, a Marii Depresiuni și al apariției unui control al nașterii disponibil pe scară largă.

• S-a înregistrat o scădere cu 8,3% a natalității în Germania în trei trimestre din 2022.

• Anglia și Țara Galilor au înregistrat o scădere a natalității cu 12% până în iunie 2022, când guvernul lor a încetat să mai publice date referitoare la acest lucru.

• Taiwan a raportat o scădere alarmantă a natalității, dar datele sale sunt incomplete.
Rata natalității din Australia a scăzut cu 21% din octombrie până în noiembrie 2021, urmată de o scădere cu 63% din noiembrie până în decembrie 2021.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *