Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Fox News: Varianta Omicron XBB.1.5 este posibil să infecteze mai mult pe cei vaccinați

Fox News: Varianta Omicron XBB.1.5 este posibil să infecteze mai mult pe cei vaccinați

Fox News: Varianta Omicron XBB.1.5 este posibil să infecteze mai mult pe cei vaccinați

Este probabil ca varianta Omicron XBB.1,5 să-i infecteze pe cei care s-au vaccinat împotriva Covid-19, afirmă oficialii sanitari din New York, informează Fox News.
De asemenea, și cei care au fost infectați cu Covid-19 sunt în pericol, precizează sursa citată. Conform acesteia, subvarianta XBB 1.5 este responsabilă de 73% din cazurile de covid din New York, au mai scris oficialii. Aceștia afirmă că este cea mai transmisibilă formă de până acum.

Totuși, în ciuda acestui aspect, ei precizează că vaccinarea și boosterul rămân cea mai bună cale de a preveni spitalizarea și moartea. Conform informațiilor de la CDC, subvarianta XBB 1.5 reprezintă 43% din cazurile înregistrate la nivelul SUA. În ianuarie, proporția era de 30%. Oficialii Organizației Mondiale a Sănătății afirmă că virusul va mai suferi mutații, pentru că este încă foarte accesibil.

În continuare, oficialii sanitari refuză să discute despre posibilitatea existenței vreunei legături între epidemia de morți subite și vaccinare. CDC și FDA au precizat zilele trecute că ar putea exista o potențială legătură între vaccinul Pfizer și riscul de AVC.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *