Documentare Video Covid man Model National

STAREA DE CONTROL. Troika Marii Resetării: Klaus-Ursula-Biden. Tenebrele monedei și identității digitale și legăturile Pentagonului cu Afacerea Covid. Un nou Documentar tradus în română și un Reportaj devenit viral în SUA. VIDEOTECA ActiveNews

STAREA DE CONTROL este un documentar care se referă la pericolele identității digitale și ale monedelor digitale ale băncilor centrale (CBDC). Uniunea Europeană și alte organizații globaliste, ca Forumul Economic Mondial, se grăbesc să introducă identitatea digitală și CBDC, ceea ce ar trebui chipurile să ne ușureze viața, dar criticii spun că această operațiune mondială ar însemna sfârșitul libertății noastre.

Susținătorii spun, bineînțeles, că lucrurile nu vor merge atât de repede, dar experții cu care a discutat documentaristul Benjamin Jonas van den Brink spun contrariul, după cum ne prezintă și reiese din noul dcomentar tradus de Ionel Trandafir și preluat de ActiveNews în cadrul secției noastre speciale.

Van den Brink a căutat experți naționali și internaționali pentru ”Starea de Control”, precum avertizorul Edward Snowden, jurnalistul financiar Arno Wellens, Catherine Austin Fitts, fost secretar adjunct pentru locuințe și dezvoltare urbană al Statelor Unite în timpul președinției lui George H.W. Bush, deputatul olandez Mahir Alkaya și europarlamentarul român Cristian Terheș. Prin comentariile și criticile lor, aceștia avertizează că inovațiile prezentate ca îmbunătățiri pot duce rapid la o societate de control de foarte mare amploare.

În acest documentar, experți internaționali precum Edward Snowden, Arno Wellens, Catherine Austin Fitts își exprimă îngrijorările și criticile serioase. Documentarul compilează gama de fapte și opinii, creând o imagine șocantă despre viitorul omenirii. O narațiune limpede ca bună ziua care nu poate fi ignorată. Să fie acesta prețul confortului?

Pericolele CBDC

CBDC (moneda digitală a băncii centrale) și pașaportul digital ne pot face viața mai ușoară și mai eficientă, conform Big Tech. Dar noua legislație internațională arată că scopul acestor posibilități, are implicații profunde asupra vieții noastre private.

CBDC este o monedă digitală – similară criptomonedelor, cum ar fi Bitcoin – care este emisă și controlată de băncile centrale. În timp ce cetățenii pot face în continuare cumpărături în mod anonim cu numerar, acest lucru este imposibil cu o monedă digitală a băncii centrale, deoarece fiecare tranzacție este complet trasabilă. În plus, banii pot fi programați astfel încât să poată fi cheltuiți doar pe anumite lucruri. De asemenea, pot fi impuse restricții geografice, prin care pot fi cheltuiți doar în anumite zone. Legate de o identitate digitală, aceste evoluții conduc, potrivit criticilor, la un sistem de credit social în care libertatea și anonimatul aparțin trecutului.

„Starea de Control” este produs de Debunk Productions

Regizor: Benjamin Jonas van den Brink

Traducere in romana : Ionel Trandafir, 13 ianuarie 2023

Vedeți pe aceeași temă și Cum poate să ramână omenirea fără bani și libertate: FILMUL EXPLICATIV care vă face să înțelegeți încotro se îndreaptă lumea. MONEDA DIGITALĂ și fața ei ascunsă: TOTALITARISMUL care ne pândește după colț. VIDEOTECA ACTIVENEWS

Al doilea film propus și tradus de Ionel Trandafir privește o înregistrare devenită virală în Statle Unite în urma unor dezvăluiri făcute de o farmacistă de origine ucraineană.

Noile documentele publicate de Sasha Latypova pe blogul personal sugerează că mușamalizarea Afacerii Covid este chiar MAI GRAVĂ decât am crezut, scrie și Ionel Trandafir:

Un nou raport EXPLOZIV susține că Departamentul Apărării – adică Pentagonul – a controlat programul COVID-19 încă de la început, adica de prin 2013. Dacă este adevărat, înseamnă că tot ceea ce ni s-a spus a fost regie politică, până la procesul de aprobare a vaccinului de către FDA.

Testele clinice au fost escrocherii iar oamenii au fost folositi pe post de recuzita. Invitata din emisiunea Redacted News a lui Clayton Morris este fosta directoare a unei organizații farmaceutice de cercetare contractuală Sasha Latypova și ne arată ce a descoperit datorită cercetărilor sale bazate pe instinct, cum că vaccinul Covid nu a fost tocmai în regulă. Emisiunea, mai jos:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *