man Model National Știri

CAZ ȘOCANT: Un șofer de 37 de ani a suferit astăzi un atac vascular cerebral la volan, în zona Haret – Călimănești. Pentru moment, acesta se află în comă

Un șofer de 37 de ani a suferit astăzi un atac vascular cerebral la volan, în timp ce se afla pe DN 2 – E 85, în zona Haret – Călimănești. Conform unor surse medicale, dar și informațiilor vehiculate la nivelul IPJ Vrancea, tânărul și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce se deplasa dinspre Adjud spre Focșani, scrie Ediția de Vrancea.

„Faptul că a părăsit sensul de mers și a intrat pe contrasens direct în utilajul aflat în afara părții carosabile denotă faptul că nu mai era capabil să țină de volan, fiind inconștient în acel moment. De aceea toate indiciile duc către un atac vascular cerebral. Dacă era conștient în acel moment ar fi avut un minim reflex…”, au precizat sursele.

Tânărul aflat în comă a fost trimis la Spitalul Județean de la Galați, pentru a intra pe mâna unui neuro-chirurg, la Spitalul Județean Focșani neexistând un medic cu o specialitate similară.

Accidentul s-a produs la  ora 15.03. „Din primele verificări rezultă că conducatorul auto a părăsit partea carosabilă, in timp ce se deplasa pe sensul de mers Adjud – Focsani și a intrat pe contrasens, într-un utilaj staționat în afara părții carosabile” (comunicatul oficial al IPJ Vrancea).

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *