man Model National Știri

PREMIERĂ: Pentru prima dată la BBC, ÎN DIRECT, un cardiolog dă de pământ cu serul anticovid: E momentul să oprim vaccinarea. Implică un risc cardiovascular

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

BBC l-a invitat pe cardiologul Dr. Aseem Malhotra să vorbească despre probleme medicale, doar că în timpul interviului, acesta a spus telespectatorilor că există „o mulțime de date” care leagă vaccinurile de problemele cardiace, relatează Life Site News.

Prezentat de Lukwesa Burak, interviul a început cu subiectul pastilelor de statine pentru sănătatea inimii. După ce a contestat un ghid recent al Institutului Național pentru Sănătate și Excelență în Îngrijire (NICE) privind medicamentele pentru colesterol, Malhotra a profitat de ocazie pentru a spune publicului BBC că vaccinurile COVID pe bază de ARNm „implică un risc cardiovascular”.

„Vaccinul a ajutat cu siguranță persoanele care prezintă un risc ridicat, dar acum ar trebui să fim liniștiți că Omicronul care circulă nu este cu adevărat mai rău decât gripa„, a susținut el. „Este într-adevăr momentul să punem pe pauză lansarea vaccinului”.

Malhotra, care a fost vaccinat, a relatat povestea despre cum a început să analizeze mai îndeaproape această problemă atunci când tatăl său, în vârstă de 70 de ani, perfect sănătos, a murit în urma unui atac de cord inexplicabil și s-a constatat că avea îngustări severe ale arterelor coronare.

El a efectuat apoi propria sa analiză a datelor și a purtat discuții cu experți și a ajuns la concluzia că, pe lângă eficacitatea slabă, riscul cardiovascular al vaccinurilor era suficient de ridicat pentru ca acestea să fie suspendate până la o anchetă amănunțită.

Deadline relatează că BBC s-a distanțat ulterior de acest material printr-o declarație în care a precizat că Malhotra „a făcut afirmații neprovocate despre vaccinul Covid mRNA. L-am rugat apoi pe profesorul Peter Openshaw, care reprezintă consensul științific copleșitor cu privire la acest vaccin, să fie intervievat în direct pe acest subiect, iar acesta a contestat și a respins afirmațiile făcute”.

VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *