man Model National Opinii

Av. Peter Costea: Ne-au închis bisericile, ne-au disprețuit și au încălcat legea!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Scoția a emis o decizie similară tot în 2022, la fel ca tribunalele americane încă din 2021. România încă e codașă la acest subiect. Timiditatea tribunalelor din România privind protejarea drepturilor noastre constituționale nu e de bun augur. În vremuri dificile trebuie să fie mai active și mai vigilente decât în vremurile normale.

E bine să nu uităm acest capitol întunecos din istoria post-comunistă a României. În 2020-2022 politicienii ne-au încălcat drepturile constituționale, ne-au umilit și ne-au abuzat cum nu s-a mai întâmplat din decembrie 1989 încoace. 

În doar 2 ani de acum ne vor cere voturile. Nu! Categoric nu! Nici un vot pentru partidele care ne-au abuzat și încălcat drepturile constituționale în vremea pandemiei! Abuzurile au fost făcute de comun, fără nicio voce dizidentă și cu dispreț la adresa noastră. Fără ca vocea poporului, rațiunea ori vocea rațiunii să fie ascultate.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *