man Model National Știri

Top 10 teorii ale conspirației care s-au dovedit a fi adevărate. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Într-un episod recent al emisiunii „The Kim Iversen Show”, comentatorul politic Kim Iversen a trecut în revistă cele mai importante 10 știri din 2022 pe care mass-media le-a prezentat aceste ca fiind „teorii ale conspirației”, dar care s-au dovedit a fi adevărate până la urmă, relatează The Defender.

Iată câteva dintre știrile pe care mass-media mainstream le-a prezentat ca fiind teorii conspiraționiste, dar care s-au dovedit reale:

„În realitate”, a spus ea, „proiectul a fost despre oprirea mandatelor de vaccinare”.

De asemenea, Iversen a subliniat că mișcarea a început în Canada – „unde oamenii nici măcar nu-l pot vota pe Trump” – și a fost organizată în principal de o femeie, obținând un sprijin larg din partea unor persoane de toate convingerile politice.

  • „Dosarele Twitter” au dezvăluit „cenzura din umbră”

Iversen a prezentat un clip video în care directorul executiv al Twitter, Elon Musk, comentează că, până în prezent, toate „teoriile conspirației” pe care oamenii le aveau despre Twitter s-au dovedit a fi adevărate – „dacă nu chiar mai adevărate decât credeau oamenii”.

  • Oamenii care în 2020 au spus că blocările și mandatele COVID-19 ar „schimba structura libertății americane prin introducerea unui stat de supraveghere fără precedent” au fost etichetați de mass-media drept adepți ai teoriei conspirației, a spus Iversen.
Cu toate acestea, a subliniat Iversen, acum, principalele mijloace de informare în masă – cum ar fi Associated Press – raportează:

„La începutul pandemiei, când doctorul Geert Vanden Bossche a avertizat că vaccinurile imperfecte și folosite în exces ar putea duce la mutații virale periculoase, ideea a fost puternic cenzurată pe rețelele de socializare, iar Vanden Bossche a fost numit șarlatan”, a spus Iversen.

„Cu toate acestea, acum ideea este preluată de știrile principale, a spus Iversen, arătând un articol de opinie din 1 ianuarie din Wall Street Journal care se întreabă dacă vaccinurile alimentează noi variante ale COVID-19.”

„Nu puteai pune această întrebare acum doi ani”, a adăugat Iversen.

  • Teoria scurgerilor din laboratorul COVID-19 nu a fost o teorie a conspirației.

Iversen a subliniat că ideea că COVID-19 ar fi putut proveni dintr-un laborator a fost puternic defăimată și cenzurată, însă acum există o „discuție legitimă” despre o posibilă scurgere de laborator care a cauzat pandemia.

„Nu că este posibil să aflăm adevărul prea curând”, a adăugat ea,” dar, cu toate acestea, așa-numiții „teoreticieni ai conspirației” au fost din nou îndreptățiți.”

Mass-media mainstream a împins narațiunea că vaccinurile COVID-19 erau sigure și eficiente, cu doar efecte secundare minore, iar oricine credea altceva era ridiculizat și considerat un paria al societății, a spus Iversen.

Cu toate acestea, acum este de netăgăduit că există efecte secundare grave, a spus ea.

Big Pharma a recunoscut acum, a subliniat ea, că vaccinurile lor COVID-19 pot provoca cheaguri de sânge grave, că nu opresc transmiterea și că „își pierd eficiența în câteva luni”.

Urmăriți restul teoriilor conspirației care s-au dovedit a fi reale( VIDEO):

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *