Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

[STUDIU] 279 de decese subite au fost cauzate de afecțiuni cardiace la sportivii americani după v@ccinare!

Studiu: 279 de decese subite au fost cauzate de afecţiuni cardiace la sportivii americani după vaccinare!

Studiu: 279 de decese subite au fost cauzate de afecţiuni cardiace la sportivii americani după vaccinare!

Un studiu recent – realizat de biologul Panagis Polykretis, specializat în biologie structurală, şi de Dr. Peter McCullough, medic internist şi cardiolog autorizat – arată că 279 de sportivi şi foşti sportivi de performanță din Statele Unite au murit din cauza unui stop cardiac după administrarea vaccinurilor anti-COVID-19.

Potrivit datelor, s-a constatat că, din 2021 până în 2022, au fost documentate la nivel global cel puţin 1.616 de cazuri cu stop cardiac la sportivii vaccinaţi, dintre care 1.114 au fost fatale, iar în SUA au fost înregistrate 279 de decese în rândul foştilor şi actualilor sportivi americani. Sportivii au un risc mai redus de stop cardiac şi moarte subită cauzată de afecţiuni cardiace în comparaţie cu non-atleţii. Potrivit unui studiu american realizat în anul 2016, non-atleţii, în comparaţie cu sportivii, au un risc de 29 de ori mai mare de moarte cardiacă subită.

Dr. Peter McCullough a adus în discuție un studiu european care a monitorizat decesele subite provocate de afecţiuni cardiace la sportivii europeni pe parcursul a 35 de ani, din 1966 până în 2004. Rezultatul a fost de aproximativ 29 de decese pe an. În SUA,  între 100 şi 150 de sportivi mor în fiecare an având moarte subită însă în anul 2022 au fost raportate peste 190 de decese din cauza stopului cardiac la actuali şi foşti sportivi.

După analiza datelor, McCullough este de părere că: „nu există nicio îndoială”, că numărul deceselor cardiace subite a crescut după vaccinare. Medicul a făcut referire la o serie de studii care au arătat creşteri mari ale cazurilor de miocardită în urma vaccinărilor anti-COVID-19. Studiile realizate înainte de pandemie arată că numărul pacienților diagnosticați cu miocardită era mult mai mic înainte de apariția vaccinului.

Potrivit Epochtimes, un studiu realizat de cercetătorii de la Kaiser Permanente, publicat în august 2022, a estimat că miocardita ar fi în 186 de cazuri la un milion după a doua doză de vaccin la copiii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani. La bărbaţi, această cifră a fost ridicată la 377 de cazuri la un milion. Cu toate acestea, în cadrul unor studii prospective, un studiu tailandez a constatat că 2,3% dintre copiii care au primit două doze de vaccin cu ARNm au avut o afecţiune cardiacă. Un alt studiu a evaluat 777 de lucrători din domeniul sănătăţii care au primit doze de rapel şi 2,8% au raportat o leziune cardiacă.

Acest lucru înseamnă că, în cazul în care rezultatele sunt extrapolate, aproximativ 25.000 de persoane la un milion ar putea suferi afecţiuni cardiace după două sau trei doze de vaccin anti-COVID-19, potrivit lui McCullough. „Sunt foarte îngrijorat”, a declarat McCullough, „Aceasta este o problemă de sănătate publică. Cred că este de datoria indivizilor să dezvăluie statutul vaccinal.” „Asistăm la rapoarte privind personalităţi publice sau sportivi care, unul după altul, mor brusc, fără nicio explicaţie. Este de datoria familiilor, a personalului medical, a doctorilor şi a reporterilor să dezvăluie statutul vaccinal. Acestea sunt vaccinuri experimentale şi sunt legate de decese în studii evaluate de colegi.”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *