man Model National Știri

A reînceput propaganda vaccinistă cu pornografia fricii. Ciuhodaru, un vaccinist convins, nu ratează momentul de a face pe importantul în mass-media, și ne învață din nou cum să ne spălăm pe mâini și să păstrăm distanța socială

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Teroarea fricii se instaurează treptat și folosește ca instrumente cioclii apocaliptici din timpul pandemiei. Pentru că Alexandru Rafila a dat startul unei noi „panicardite”, așa zisa „epidemie de gripă” care face ravagii în rândul populației și apoi Ligia Deca s-a pronunțat și ea cu privire la recomandarea purtării măștilor în școli și chiar a triajului, iată că încep să răsară, ca și ciupercile după ploaie, tot soiul de recomandări sinistre, similare cu cele din timpurile de glorie ale „eroilor în alb”:
Acum, marele doctor Tudor Ciuhodaru, un vaccinist convins, nu ratează momentul de a face pe importantul în mass-media, și ne recomandă să ne spălăm mai mult pe mâini, să nu petrecem timpul în aglomerații, să ne distanțăm unii de alții și chiar, dacă se poate, să tușim în cot, potrivit știripesurse:

„Există și o formulă de ținut minte, este o soluție sănătoasă, adică, în primul rând, evităm aglomerațiile în zonele în care putem intra în contact cu persoane care sunt răcite, tușesc, strănută, nu duceți în colectivități, mai ales școlare, copiii care au febră, frisoane, tușesc, strănută, le curg ochii, le curge nasul pentru că, evident, vor deveni cei care duc boala mai departe.Spălatul corect pe mâini, iar pe de altă parte, a nu duce mâna la ochi, la gură, la nas, după ce am tușit, strănutat sau după ce am atins suprafețele contaminate din autobuz, din tramvai, din zonele în care există riscul să fim contaminați cu astfel de patologii. Să știți că majoritatea celor care suferă de gripă se vor rezolva rapid prin tratament simptomatic. Cei care sunt din categoriile vulnerabile, atenție, cei sub 5 ani, cei peste 65 de ani, cei cu imunodeficiență, cei cu afecțiuni cronice, oncologice, cardiovasculare, respiratorii, neurologice sau metabolice ar trebui să știe că tratamentul trebuie început cât mai rapid, pentru că el este cu adevărat eficient în primele două zile, iar cei din aceste categorii vulnerabile ar trebui să ajungă cât mai repede la ce centre de evaluare prespitalicești sau la medicul de familie, pentru a beneficia de terapie adecvată. Dacă tot vorbim de tratament, atenție, copilul nu este un adult în miniatură și, din păcate, am avut în anii trecuți cazuri severe de intoxicație, pentru că nu s-a respectat ritmul sau dozele în care trebuie administrată o astfel de substanță și au fost chiar cazuri severe, critice, de terapie intensivă, mai ales la cei care au abuzat de astfel de substanțe. Iar dacă tot vorbim despre tratament, evitați automedicația”.

Amintim faptul că nu cu mult timp în urmă, acesta se extazia ca un copil când vorbea despre vaccinuri și vedea serul salvator asemenea unei mari binecuvântări. Întrebat ce părere are despre vaccinul anti-covid, acesta a declarat în 28 decembrie 2020, potrivit RFI că: 

„Este fără îndoială un succes la nivel european, s-a reușit o mobilizare extraordinară, medical, științific și economic, ca pandemia să fie stopată”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *