man Model National Știri

Eveniment cu praf de pușcă ucrainean la Vama Albița: Un pistol, un încărcător și cinci cartușe au fost descoperite într-un autocamion condus de un cetățean din Ucraina

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Eveniment cu praf de pușcă ucrainean la Vama Albița: Un pistol marca Walther, un încărcător și cinci cartușe au fost descoperite într-un autocamion condus de un cetățean ucrainean, scrie știripesurse.

„Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Albița – Direcția Regională Vamală Iași, împreună cu polițiștii de frontieră, în urma unui control vamal amănunțit efectuat asupra unui autocamion, condus de un cetățean ucrainean, au descoperit și reținut un pistol marca Walther, seria G, 1 buc. încărcător și 5 buc cartușe”, anunță miercuri Autoritatea Vamală.

Potrivit acestora, există suspiciuni temeinice că ar fi vorba despre o infracțiune astfel că obiectele regăsite în camion au fost predate organelor de cercetare penală.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *