man Model National Știri

Donald Trump: Comitetul Tâlharilor politici a retras citația care mă viza pe mine cu privire la protestul din 6 ianuarie. Poate că implicarea FBI-ului în măsluirea alegerilor a jucat un rol important în decizia lor

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Comisia specială din 6 ianuarie a decis miercuri să își retragă citarea fostului președinte Trump, pe măsură ce își încheie activitatea, scrie FoxNews.

Mărturia lui Trump nu mai era necesară, potrivit președintelui comisiei, reprezentantul Bennie Thompson, democrat din Miss. Thompson a precizat într-o scrisoare adresată avocaților lui Trump: „Având în vedere sfârșitul iminent al investigației noastre, Comitetul select nu mai poate urmări informațiile specifice vizate de citație”.

El a adăugat:„Prin urmare, prin această scrisoare, retrag în mod oficial citația emisă către fostul președinte Trump și vă informez că acesta nu mai este obligat să se conformeze sau să prezinte înregistrări ca răspuns la citația respectivă”. Trump a accesat platforma sa de socializare pentru a împărtăși următorul mesaj:

„Tocmai am fost anunțat că Comitetul Neselectiv al Tâlharilor politici a retras citația care mă viza pe mine cu privire la protestul din 6 ianuarie privind alegerile prezidențiale din 2020. Probabil că au făcut acest lucru pentru că știau că nu am făcut nimic greșit sau pentru că erau pe cale să piardă în instanță. Poate că implicarea FBI-ului în măsluirea alegerilor a jucat un rol important în decizia lor. În orice caz, citația este MOARTĂ!”.

Trump a fost citat inițial de comisie în octombrie pentru a depune mărturie și a obține documente privind protestele de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *