Life Lifestyle National Natural Neamul românesc Technology

Dumnezeu a adeverit: Când românii sunt uniți, sfinții sunt alături de ei. Aceasta este singura cale spre renașterea neamului românesc!

Decizia antihristică de a ucide memoria mucenicului Mircea Vulcănescu, prin demolarea statuii din sectorul 2 al Capitalei, a fost o lovitură atât de năprasnică, încât a prilejuit deșteptarea celor ce simt românește! Fizic au fost câteva zeci de oameni, însă ei reprezentau milioanele din întreaga țară ce erau cu sufletul alături de ei și împărtășeau aceeași prețuire și rugă pentru românul absolut Mircea Vulcănescu, mucenicit la penitenciarul din Aiud, de către dictatura comunistă, adusă de evrei cu forța în România, cu ajutorul tancurilor rusești! Urmașii acelorași evrei au găsit și astăzi cozi de topor în cadrul partidelor ce guvernează spre desființare România, acționând talmudic în mijlocul Sfintelor Sărbători, crezând că astfel vor spurca, într-un mod specific lor, trăirea duhovnicească a dreptcredincioșilor români. Doar prin trădare unora au izbândit mișeii în această țară, iar soarta lor este pecetluită cu un sfârșit la fel ca al lui Iuda, dacă nu-și vor călca trufia în picioare și nu se vor căi pentru blasfemia făcută față de memoria filosofului mucenic Mircea Vulcănescu!

Astăzi, unirea tuturor este cea care a dat putere de izbândă asupra celor potrivinici. Dumnezeu a adeverit astăzi că dacă rupem blestemul ce stă deasupra neamului nostru, acela al dezbinării, atunci va trimite sfinții Săi în prima linie, alături de noi. Și da, astăzi, victoria a fost a Sfinților Martiri din Închisorile Comuniste, împlinindu-se prorocia Sf. Gheorghe Calciu Dumitreasa: „Or să se bată cu noi și morți, dar noi o să fim alături de voi, ca să ne apărați. SI MORȚI VOM IZBÂNDI!”. Totul a fost posibil, pentru că Mircea Vulcănescu ne-a unit, iar noi am lăsat de data aceasta orgoliile acasă, nu am mai ținut cont de coloratura politică sau apolitică, de diferențele de opinie ce ne separau până acum, ci ne-am urmat scopul comun: apărarea lui Mircea Vulcănescu!

Este o primă lecție pe care sperăm că au învățat-o cât mai mulți, încât dacă dorim să nu ne mai calce în picioare dușmanii credinței noastre și ai neamului nostru, să întărim această unitate dintre noi, căci cu siguranță lupte tot mai grele ne vor asalta. Am primit această încredințare astăzi, anume că nu se poate nădăjdui la renașterea neamului românesc în alt fel. Calea unirii este calea neamului, nu boicotul dintre frați, nu suspiciunea și clevetirea, să îngropăm odată dezbinarea, căci astfel ne va îngropa ea pe noi. Să luăm exemplu de unitate de la cei pe care-i avem la evlavie, de la marii români ai perioadei interbelice, care pentru țară, au făcut și pasul spre politică, au intrat în arena cu fiare, spre salvarea poporului român. Să identificăm astăzi pe frații noștri ce luptă în aceeași arenă și să-i sprijinim, poate le vom da și lor un exemplu de unire, căci trebuie să învingem cu toții un mare monstru politic, ce se adapă de 33 de ani din venele acestui popor. Dacă nu vom facem astfel, ne merităm soarta, căci nici Dumnezeu nu-și va trimite ajutorul, prin sfinții Săi.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *