man Model National Știri

Vlad Țepeș se confruntă cu Mahomed Cuceritorul, în 29 decembrie, pe Netflix. Ion Cristoiu: Este un eveniment pentru că e un elogiu al istoriei naționale. Milioane de telespectatori vor afla de Vlad Țepeș și de România

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Ascensiunea imperiilor: Otomanii”, în original „Rise of Empires: Ottomans”, o docu-dramă despre sultanul turc Mohamed al II-lea, revine cu noi episoade pe Netflix.
De data aceasta, după cucerirea Constantinopolului, sultanul Mahomed  își consolidează puterea, dar un conducător din Țara Românească amenință să-i doboare imperiul, relatează TVMANIA.
Serialul este regizat de Emre Sahin și îi are în distribuție pe Cem Yigit Uzümoglu în rolul Sultanului Mehmed al II-lea, Daniel Nuță în rolul lui Vlad Țepeș, Tuba Büyüküstün în rolul Marei Brankovic și pe Radu Micu în rolul lui Dimitrie, mâna dreaptă a lui Vlad Țepeș.
Marcel Iureș este narator pentru versiunea în limba română, iar Charles Dance dublează versiunea originală, în engleză.

VIDEO:

Ion Cristoiu: „Este un eveniment pentru că e un elogiu al istoriei naționale(…)Acest serial ne va arăta nouă cât de bine știu străinii să facă filme de cultivarea istoriei noastre naționale în condițiile în care noi nu știm. Merită! Este un eveniment, nu numai cinematografic, pentru că de pe Netflix, nu știu cum va fi reflectată realitatea,vor afla  milioane de telespectatori de Vlad Țepeș, de România și de faptul că Țara Românească sub Vlad Țepeș  a fost în calea revărsării otomanilor spre vest”.

VIDEO:

 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *