man Model National Știri

Vești bune din Florida: Curtea Supremă a aprobat înființarea unui Mare Juriu care va investiga toate neregulile vaccinurilor anticovid

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

La nouă zile după ce guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a declarat, într-un comunicat de presă, că va cere Curții Supreme a statului să convoace un Mare Juriu pentru a investiga „orice și toate neregulile” în ceea ce privește vaccinurile Covid-19, acesta, în mod surprinzător, a primit  aprobarea pentru această cerere, informează Daily Clout.

Curtea Supremă din Florida i-a acordat guvernatorului Ron DeSantis aprobarea de a înființa un mare juriu care va investiga producătorii de vaccinuri mRNA Covid-19 și de a publica toate datele acestora.

Marele juriu, așa cum a sugerat guvernatorul, va încerca să ceară ca marile companii farmaceutice să dezvăluie datele lor privind siguranța și beneficiile vaccinurilor Covid-19 pe care le-au dezvoltat.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *