man Model National Știri

Tânără nevaccinată de 19 ani din Wisconsin, decedată din cauza protocolului COVID din spital. Părinții acuză oficialii statului că au mușamalizat cazul

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Familia unei tinere nevaccinate de 19 ani, decedată anul trecut într-un spital din Wisconsin, acuză oficialii statului de mușamalizaraea cazului, după ce fiica lor a murit din cauza protocolului COVID din spital, transmite LifeSiteNews.

Grace Schara a fost internată la Spitalul St. Elizabeth din Appleton pe 6 octombrie 2021, la cinci zile după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Schara avea sindromul Down și a fost descrisă de tatăl ei, Scott, ca fiind foarte funcțională. St. Elizabeth face parte din Ascension Medical Group, care pretinde a fi „bazat pe credință”.

Părinții Scott și Cindy Schara au detaliat un șir de aspecte tulburătoare ale tratamentului fiicei lor, începând cu personalul spitalului care le-a criticat refuzul vaccinurilor COVID-19 și acceptarea protocoalelor alternative de tratament, apoi escaladând până la citirile inexacte ale oxigenului din sânge folosite pentru a încerca să o pună pe Grace pe un ventilator.

Cel mai important este faptul că Grace a fost etichetată în mod eronat ca fiind un caz de „nu resuscitare” (DNR) și i s-a administrat un cocktail de sedative, medicamente pentru anxietate și morfină pe măsură ce starea ei de sănătate se deteriora, iar în cele din urmă a murit după ce rudele au refuzat insistența familiei de a insista că nu era un caz de DNR și rugămintea de a o resuscita. Familia a adăugat la vremea respectivă că oficialii spitalului au refuzat să se întâlnească ulterior cu ei pentru a le asculta nemulțumirile.

De atunci, soții Schara s-au străduit să facă cunoscută povestea lui Grace prin diverse mijloace, inclusiv prin intermediul unui site web, prin intermediul tuturor celor din mass-media care vor să asculte și prin panouri publicitare.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *