man Model National Știri

În Elveția se deschide un centru internațional de transfuzie sanguină cu sânge de la persoanele nevaccinate

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un nou centru internațional de donare de sânge cu sediul în Elveția a fost deschis cu intenția de a conecta pacienții care nu au fost supuși unei transfuzii cu sânge afectat de vaccinurile anticovid, potrivit LifeSiteNews.

Safe Blood Donation, fondat de naturopata elvețian George Della Pietra, este o operațiune internațională care „lucrează pentru a se asigura că membrii noștri pot obține sânge nevaccinat” prin punerea în legătură a membrilor cu parteneri medicali care vor accepta donații și vor furniza sânge pacienților care ezită să primească sânge vaccinat.

Grupul acceptă doar donatori cărora nu li s-a administrat vaccinul COVID-19, deși atât persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate pot deveni membri pentru a primi sânge, dacă este necesar.  

„Un număr mare de persoane au luat o decizie conștientă de a nu se vaccina deloc împotriva Sars-Cov-2 [COVID-19] și vor refuza, de asemenea, viitoarele vaccinuri bazate pe ARNm – indiferent de motiv”, se arată pe site-ul organizației. „De asemenea, aceștia au rezerve în ceea ce privește transfuzia de sânge de la persoane vaccinate.

Fie că este vorba de o urgență, de o operație programată sau pentru că aveți nevoie de transfuzii regulate din alte motive medicale. Aici intervine Safe Blood Donation ca intermediar”. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *