man Model National Știri

A murit fostul ministru al Apărării Naționale în perioada 2012-2015, Mircea Dușa, la doar 67 de ani. În urmă cu câteva luni, politicianul a leșinat la Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale din Târgu Mureș

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

A murit fostul ministru al Apărării Naționale, Mircea Dușa, luni dimineață. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naționale.

„Ministerul Apărării Naționale anunță cu regret trecerea la cele veșnice a lui Mircea Dușa, ministru al apărării naționale în perioada 22 decembrie 2012 – 17 noiembrie 2015.

Transmitem, în numele întregului personal al Armatei României sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis MAPN.

Mircea Dușa avea 67 de ani și era bolnav de cancer de câteva luni.

Alături de el a fost și secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, care a confirmat incidentul:

„L-am văzut pe bunul meu prieten Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieșind din sala de prezentare.

 

După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical, se pare destul de serios și am asistat cu toții la plecarea ambulanței care l-a dus.

 

Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică”.

 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *