man Model National Știri

Directorul Direcției Juridice din cadrul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Mădălina-Raluca Roșu, a fost trimisă în judecată pentru corupție

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Fostul director executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani, Mihai Țurcanu, directorul Direcției Juridice din cadrul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Mădălina-Raluca Roșu, și administratorul unei firme au fost trimiși în judecată de DNA Suceava, pentru abuz în serviciu și delapidare, respectiv complicitate la prima infracțiune, transmite Știripesurse.

Țurcanu este acuzat că ar fi intervenit ilegal într-o licitație, iar apoi ar fi evaluat în mod abuziv activitatea a două funcționare care s-au opus demersurilor sale, pentru a le concedia. El ar fi fost ”consiliat” de Roșu.

Conform sursei citate, Mădălina-Raluca Roșu a fost cea care l-a ”consiliat” pe directorul D.S.V.S.A. Botoșani pe parcursul derulării procedurii de evaluare profesională a celor două funcționare în ceea ce privește modalitatea de soluționare a contestațiilor formulate, a notelor pe care să le acorde, etc. în condițiile în care aceasta știa că procesul de evaluare astfel efectuat era contrar dispozițiilor legale

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *