man Model National Știri

Dezvăluiri incredibile ale unui politician austriac: Ce s-a întâmplat cu Petrom a fost un caz uriaș de corupție. S-a dat o mită uriașă pentru ca austriecii să pună mâna pe compania de stat Petrom. Austria face jocurile Ungariei

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Disidentului ecologist, Peter Pilz, un lider important al opoziției din Austria, a declarat că s-a dat o mită uriașă pentru ca austriecii să pună mâna pe compania de stat Petrom, relatează Evenimentul Zilei.

Întrebat dacă sunt șanse de izbândă cu privire la recuperarea Petrom, liderul politic a spus:

„Nu știu, este o întrebare dificilă, pentru că ce s-a întâmplat cu Petrom a fost în sine un caz uriaș de corupție. (…)

Cu o mită uriașă, avem documente care confirmă asta și le-am publicat în Parlamentul nostru în ultimii 15 ani și nimic nu s-a întâmplat, așa că nu pot îndruma Guvernul României, dar pot spune că pot propune un nou pas următor.

Eu înțeleg românii care spun „Noi vrem Petrom înapoi”, compania noastră națională înapoi, dar nu știu cum. Dar dacă faceți asta și o vreți înapoi și încercați, sunt sigur că oamenii din Austria vor înțelege și vă vor susține”,  a declarat politicianul austriac.

Pilz a mai afirmat că Austria nu se răzgândește cu privire la aderarea României la Schengen și va face în continuare jocurile Ungariei. Potrivit acestuia, Ungaria ar fi făcut presiuni ca noi să nu fim primiți în Schengen.

VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *