man Model National Știri

VACCINAREA COVID POATE STERILIZA O GENERAȚIE ÎNTREAGĂ. Medic expert în toxicologie atrage atenția în SENATUL SUA asupra efectelor nocive ale vaccinului anticovid: Provoacă daune imense asupra reproducerii

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În cadrul unei mese rotunde, găzduită de senatorul american Ron Johnson, unde mai mulții medici și cercetători au discutat despre despre vaccinul anticovid, Dr. Janci Lindsay, medic expert în toxicologie,  cu o experiență științifică de peste 30 de ani, a lansat un avertisment dur cu privire la potențialele efecte nocive ale vaccinului asupra fertilității, relatează LifeSiteNews.

Lindsay a susținut că este „absolut iresponsabil să continuăm să ne vaccinăm cu oricare dintre aceste vaccinuri” pentru copii și persoane aflate la vârsta fertilă „fără a investiga acest lucru”, explicând că „nu avem cum să spunem în acest moment că sunt sigure și nici eficiente”.

Ea și-a încheiat scurta alocuțiune cerând o anchetă privind potențialul pericol al acestor vaccinuri  pentru reproducerea umană.

Dr. Janci Lindsay deține un doctorat în biochimie și biologie moleculară de la Școala superioară de științe biomedicale a Universității din Texas și este director de toxicologie și biologie moleculară pentru firma de consultanță Toxicology Support Services, LLC. din Sealy, Texas.

Potrivit site-ului web al companiei sale, Lindsay se mândrește cu „o experiență vastă în analiza profilului molecular al răspunsurilor farmacologice în ceea ce privește relația doză/răspuns”. Profesionista în domeniul medical a efectuat, de asemenea, evaluări ale riscurilor și a evaluat „profilul toxicologic al unei varietăți de produse de consum și industriale”, potrivit profilului său.

În cadrul discuției de miercuri, la care i s-au alăturat Dr. Peter McCullough și Dr. Robert Malone, Lindsay a declarat că vaccinurile Pfizer și Moderna anticovid  nu rămân doar în braț, la locul de injectare, ci se răspândesc în tot corpul.

„Ni s-a spus inițial că va rămâne doar în braț, dar nu este așa. Acesta sfârșește prin a fi distribuit în tot corpul, atât pentru Moderna, cât și pentru Pfizer”, a spus ea.

„Acum, care sunt aceste țesuturi? Creierul, splina, glandele endocrine, măduva osoasă, sângele în mod preferențial, ovarele și testiculele”, a continuat ea. „Acum, ce se întâmplă atunci când terapiile genice ajung la ovare și testicule? Ei bine, pur și simplu nu știm pentru că, din păcate, nu a fost studiat în mod adecvat.”

Potrivit lui Lindsay, vaccinurile au „potențialul de a provoca daune imense asupra reproducerii și de a steriliza potențial o întreagă generație”.

„Acest lucru nu a fost studiat și trebuie să fie studiat”, a spus Lindsay. „Cer acum ca acest lucru să fie investigat”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *