man Model National Opinii

Marius Mioc: Familia revoluționarului timișorean Claudiu Iordache acuză: Claudiu Iordache a fost una din victimele protocolului lui Arafat

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Revoluționarul timișorean Claudiu Iordache, membru în comitetul revoluționar „Frontul Democratic Român” înființat în timpul revoluției la Timișoara, fost într-o vreme director al Institutului Revoluției, a murit în noiembrie 2021.

Claudiu Iordache a fost una dintre victimele „protocolului lui arafat”, una dintre victimele dictaturii sanitare care a dus la distrugere România începând cu primăvara lui 2020! Celui care s-a ridicat împotriva dictaturii regimului ceaușescu în Decembrie 1989 în Timișoara i-a fost scurtată viața de către dictatura lui arafat și a tuturor celor care au condus România în ultimii doi ani și jumătate: președinte, prim-miniștri, miniștri, autorități centrale, autorități locale, sustinuți în acțiunile lor de media mainstream, de medici, de „influenceri”, de directori de instituții și firme, de oamenii obișnuiți care s-au isterizat că vor dictatură pentru a se simți în siguranță, de toți cei care, sub pretextul acțiunii pentru „salvarea de vieți” și pentru „binele public”, au contribuit la toată această distrugere, la toată această suferință, la uciderea atât de multor oameni!

Dacă protejarea și salvarea de vieți omenești ar fi fost într-adevăr misiunea autorităților care au condus și conduc România, un accident vascular cerebral ar fi trebuit diagnosticat și tratat imediat, într-un spital în care medicii tratează și salvează vieți fără a condiționa accesul la asistența medicală de un test inutil, armă a dictaturii sanitare în acești ani de teroare (test despre care însuși inventatorul a declarat că nu a fost destinat diagnosticării, ci doar cercetării), și fără a interzice însoțirea pacientului de către un membru al familiei sale! Lui Claudiu Iordache i-a fost condiționat accesul la asistența medicală de irelevantul test pcr și i-a fost interzisă însoțirea la spital de către soția lui, așa cum solicitase el ca o condiție pentru a-și da acordul să fie transportat la spital în vederea tratării accidentului vascular cerebral pe care îl suferise! Un AVC care ar fi putut fi tratat și acasă prin instituirea imediată a unui tratament perfuzabil – dar nici unul dintre medicii care au fost chemați prin serviciul de ambulanță nu a făcut acest lucru, cu excepția ultimului, care însă a ajuns prea târziu. (…)

În vara anului 2021 cățelușa unei prietene a suferit un accident vascular cerebral. Prietena, medic veterinar, a dus-o de urgență la un cabinet unde tratamentul administrat i-a salvat viața. În România căzută sub dictatura sanitară, omul Claudiu Iordache nu a avut această șansă!

Articolul complet îl găsiți la lincul indicat.

De menționat că Raed Arafat, cel sub conducerea căruia s-au creat protocoalele care l-au ucis pe Claudiu Iordache, după părerea familiei acestuia, a primit recent decorația „Steaua României” din partea președintelui Iohannis/

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *