man Model National Știri

Iulian Capsali: IPS TEODOSIE

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

IPS TEODOSIE

împlinește astăzi 67 de ani.

În anii plandemiei, când ne-a fost luat dreptul de a participa la Sfânta Liturghie și Biserica a fost prigonită, a fost cel mai curajos ierarh al BOR; este motivul pentru care a fost atacat furibund, la ordin, de presa securistă, dar și de ridicolele „elite creștine” dilematico – vacciniste, care promovează agenda Davos (globalism) inclusiv în Biserică.

Imaginea este din 16 august 2020, de la mănăstirea Noul Văcărești, când a oficiat o slujbă cu largă participare populară în ziua Martiriului Brâncovenilor. După câteva luni, în data de 30 nov, de Sf. Andrei, a spart gheața restricțiilor și a slujit în fața a mii de creștini veniți din toată țara, chiar dacă Poliția a încercat să pună piedici acestui mare eveniment ecleziastic național.

Dragostea cu care este înconjurat de români este o mângâiere pentru nedreptățile și atacurile la care este supus în continuare. Dar Dumnezeu îi încercă mereu pe cei pe care-i iubește.

Personal, îi doresc putere multă și sănătate sub ocrotirea Maicii Domnului și a întâiului chemat la evanghelizarea lumii – Sfântul Apostol Andrei – cel care a pus bazele primelor comunități creștine în pământul Dobrogei.

Citiți: LA MULȚI ANI MITROPOLITULUI TOMISULUI! IPS Părinte Teodosie, un ierarh cu o dragoste deosebită față de credincioși, cultură, tradiție, istorie și țară. Mărturisirile unui fost student

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *