man Model National Știri

AJUTOR PENTRU FAMILIA NUKINA! Federația Română de Karate deplânge moartea Sarei Nukina, românca de origine japoneză, care a murit la doar 18 ani, după ce a pierdut lupta cu boala

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Federația Română de Karate deplânge moartea Sarei Nukina, fiica unei românce și a unui japonez convertit la ortodoxie și botezat de către Înaltpreasfințitul părinte Teodosie, care a murit la 18 ani, după o suferință teribilă.

Sara Nukina rămâne cunoscută drept tânăra care a sensibilizat România întreagă prin glasul său și cântările bisericești.

 

Iată ce a trasnsmis Federația Română de Karate:

„Stimati colegi,

Dupa o lunga suferinta, Sara Nukina a parasit aceasta lume la varsta de 18 ani. Suntem profund indurerati si transmitem condoleante familiei indoliate. Slujba de inmormantare va avea loc vineri, 16 decembrie, ora 11:30, la biserica Ceaus Radu, din Bucuresti.

In sprijinul familiei, care, pe langa durere se lupta cu costurile enorme, precum si cu procedurile care trebuiesc indeplinite pentru a o transporta pe Sara de la Viena la Bucuresti, venim cu rugamintea ca toti cei care doresc si pot sa doneze in urmatorul cont:

Nume Titular: NOBUYUKI NUKINA

IBAN: RO57BTRL0430120AK76718XX

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22

Va multumim!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace! ”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *