Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Șoc în lumea sportului! Jurnalistul american Grant Wahl (49 de ani) a murit subit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială

Jurnalist american Grant Wahl, în vârstă de 49 de ani, a murit în Qatar, după ce s-a prăbuşit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială, stârnind un val de şoc în lumea sportului, anunță News.ro.

El „s-a prăbuşit” în zona rezervată presei în timp ce relata de la meciul de vineri Argentina-Olanda, a declarat un martor pentru CNN.

„Întreaga familie US Soccer are inima frântă să afle că l-am pierdut pe Grant Wahl”, a transmis US Soccer într-o declaraţie pe contul său oficial de Twitter.

Circumstanţele morţii sale nu sunt clare.

Într-un episod din podcastul Futbol cu ​​Grant Wahl, publicat cu doar câteva zile înainte de moartea sa, pe 6 decembrie, acesta se plânsese că se simţea rău.

„A devenit destul de rău în ceea ce priveşte durerea în piept, senzaţia de apăsare, presiunea”, a afirmat el spunând că a cerut ajutor la clinica medicală de la centrul media al Cupei Mondiale, crezând că are bronşită.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *