man Model National Știri

FOCȘANI: O cunoscută cosmeticiană a murit în urma unui stop cardio-respirator după ce a așteptat timp de 2 ore pentru a fi preluată de un medic

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

A fost deschisă o anchetă internă la spitalul din Focșani după ce o femeie de 49 de ani, make-up artist cunoscut în oraș, a decedat în mod neașteptat chiar sub ochii medicilor.

Deși se simțea foarte rău, femeia a stat timp de două ore la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani, în așteptarea unui pat. Se verifică acum dacă au fost respectate protocoalele medicale. În urma acestei tragedii, IPJ Vrancea a anunțat deschiderea unui dosar penal pentru ucidere din culpă, informează RTV.

 Joi după-amiază, doamna Nicoleta Passan Ilie a decis să cheme o ambulanță fiindcă starea ei de sănătatea în ultimele zile fusese tot mai precară. Odată ajunși la fața locului, medicii au decis să  o  transporte la spital, femeia prezentând simptome precum greață, vărsături, amețeli și chiar parestezii. Ulterior a fost supusă timp de 2 ore la o așteptare infernală pe culoarele camerei de gardă, în speranța că va fi totuși, preluată de un specialist. Când s-au scurs cele 2 ore menționate, un medic a hotărât să o consulte și să-i ofere un anti-vomitiv. 

Din păcate, timpul a fost critic în cazul ei și imediat după ce a primit un pat în camera de gardă aceasta a intrat în stop cardio-respirator, fără a mai putea fi salvată. 

Una dintre prietenele ei s-a arătat profund șocată de eveniment: 

„Am sufletul plin de tristețe amestecată cu neputința de a descrie în câteva fraze coerente un om frumos. În astfel de clipe, oricât am fi de «poeți» , inspirația nu e prezentă. Nicoleta … să o numesc colegă e puțin, să o numesc prietenă, poate că nu i-am fost așa cum și-ar fi dorit. Amintirile îmi năpădesc ființa… și cred că toate colegele mele și prietenele simt la fel. O femeie plină de viață, cu o dorință enormă de a ajuta și de a fi înconjurată de prieteni. Un om despre care nu vreau să spun «a fost», ci căreia vreau doar să-i mulțumesc pentru copilăria, adolescența și anii mei din care a făcut parte.” scrie ea. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *