anti-România Life Lifestyle National Natural Technology

[VIDEO] Europarlamentarul Guido Reil, după vizita în România: Am văzut oameni care sunt mândri de cultura și țara lor. O mândrie pe care mulți germani au pierdut-o. Vreau să cer iertare din toată inima poporului român

Europarlamentarul german Guido Reil, cel care a comparat România cu Vestul Sălbatic, a ținut să-și ceară iertare „din toată inima” poporului român, după ce a vizitat țara noastră.

Într-o declarație video, Guido Reil a precizat că a făcut acele declarații pe baza interacțiunilor cu unii români din orașul său natal din Germania. Apoi, după ce a vizitat România la inițiativa Nataliei Intotero, germanul a spus că a descoperit un popor mândru de cultura și țara sa, ceea ce „mulți germani au pierdut”.

El s-a declarat impresionat de faptul că românii construiesc biserici și apără familia clasică, lucruri pe care și el le apreciază.

„Trebuie să spun că am cunoscut oameni incredibil de binevoitori și de primitori. Oameni care sunt săraci, mai săraci decât cei din Germania. Dar oameni care sunt totuși bogați, pentru că sunt mândri. O mândrie pe care mulți germani au pierdut-o. Oameni care sunt mândri de povestea lor. Mândri de cultura lor, de țara lor minunată. O țară care este una cu biserica ei. O țară care construiește biserici noi. O țară care își iubește familia. Familia clasică.

Toate acestea sunt lucruri pe care și eu le iubesc și pentru asta am un respect deosebit. De-aceea vreau să spun din toată inima că doresc să cer iertare poporului român, mândrului popor român. Vă mulțumesc”, a spus Guido Reil.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *