man Model National Știri

SPITAL DIN SUA: Medicii au refuzat să-i facă transplant de rinichi unei fetițe de numai 14 ani pentru că aceasta nu este vaccinată

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Alex Berenson, un fost reporter de investigații al New York Times, a relatat miercuri pe pagina sa de  Substack un reportaj despre o fată de 14 ani căreia i s-a refuzat un transplant de rinichi la Spitalul Universitar Duke din cauza faptului că nu a fost vaccinată împotriva COVID-19, informează Outkick.

Berenson a devenit o sursă puternică de informații despre COVID pe tot parcursul pandemiei. Twitter l-a dat afară de pe platformă și ulterior l-a repus în drepturi după ce l-a dat în judecată. El a fost mult mai corect în privința virusului decât Dr. Anthony Fauci.

Potrivit lui Berenson, Iulia Hicks ar fi trebuit să primească vaccinul înainte ca spitalul să o opereze. Hicks, care este originară din Ucraina, a avut deja COVID și s-a recuperat.

Berenson a vorbit cu părinții adoptivi ai lui Hicks, care i-au împărtășit o convorbire telefonică înregistrată între ei și medicii fetei.

Din articolul lui Berenson: „Pentru a face presiuni asupra lui Chrissy și Lee să îi facă Iuliei o injecție cu Covid, medicii au supraestimat eficacitatea injecțiilor. Într-o convorbire telefonică din 29 noiembrie pe care părinții Iuliei au înregistrat-o, Dr. Dan Chang, specialist în boli infecțioase pediatrice, a susținut că vaccinurile ‘previn boli grave și moartea’. … Dr. Chang le-a mai spus părinților Iuliei că injecțiile cu Covid o vor ajuta pe Iulia, chiar dacă aceasta a avut deja Covid. ‘Imunitatea naturală nu este la fel de bună ca în cazul în care ai avea imunitate naturală plus vaccinarea’, a spus el.

Dr. Chambers a declarat că Duke nu a forțat-o pe Yulia să primească injecția Covid, ci doar a recomandat-o. Apoi a adăugat: „dacă nu urmați aceste lucruri, Yulia nu poate fi un candidat la transplant aici'”.

OutKick a contactat Spitalul Universitar Duke pentru a confirma situația. Situația nu a negat cele relatate, dar nici nu a oferit alte comentarii.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *