man Model National Opinii

Bogdan Tiberiu Iacob: SCUT PREZIDENȚIAL: CUM L-AU SALVAT PSD, PNL ȘI UDMR PE IOHANNIS DE LA VERIFICAREA AVERII

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Doar trei parlamentari din Birourile permanente ale Camerelor, dintr-un total de 23, au votat zilele trecute în favoarea demarării procedurii oficiale de verificare a averii președintelui Klaus Iohannis, conform prevederilor articolului 25 din Legea 115/1996. Întrucît restul parlamentarilor, de la PSD, PNL și UDMR plus minorități au refuzat să susțină propunerea, președintele va rămîne cu averea necercetată.

În cadrul ultimei ședințe comune a Birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, deputatul AUR, Antonio Andrușceac, a cerut punerea pe ordinea de zi a solicitării cu privire la demararea procedurilor legate de verificarea averii Președintelui României, solicitare făcută oficial de grupul AUR încă de acum 4 luni, dar rămasă pe tușa ordinii de zi.

Președinta Senatului, Alina Gorghiu, a anunțat din capul locului ”Conștiința mea de avocat o să vă spună că aș vota de 1000 de ori împotrivă dintr-o sută de încercări pentru că nu are logică solicitarea dumneavoastră!”, dar a aceptat supunerea la vot.

În urma votului, doar doi parlamentari de la AUR și unul de la USR au votat pentru demararea procedurilor de verificare a averii lui Iohannis, care ar trebui decisă printr-o Hotărîre parlamentară, restul de 20 de parlamentari prezenți votînd împotrivă, conform stenogramei de ședință. (B.T.I.)

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *