man Model National Opinii

Andi-Mihai Anton: Crime prin metode necunoscute

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

 

Presa se preface că publică dezvăluiri, tocmai ca populația să aibă impresia, în nivitatea ei, că mor „su8it” numai cei care s-au înțepat. Ei sunt doar mai expuși decât cei neînțepați, asta-i tot, iar de vizat știm că suntem vizați toți.

Scârbele conducătoare stau ascunse la loc sigur, așteptând să moară oamenii unul câte unul, până când se ajunge la numărul de vii pe care și l-au dorit stăpânii lor non-umani. Ne-au spus că trebuie eliminat carbonul, iar carbonul suntem chiar noi.

Aici sunt două probleme: una de etică și una de organizare, ambele grave și care cer rezolvare urgentă. În perioada prostovăniei plantare, susținătorii injecției ne-au supărat prin fanatismul lor și prin lipsa de empatie față de cei care nu voiau să cânte același cântec patriotic cu ei. Acum, când dăm dovadă de lipsă de empatie și aruncăm cu satisfacție câte un „păi și ce dacă a murit, cine l-a pus să se înțepe?”, mi-e teamă că nu suntem nici mai deștepți și nici mai empatici decât erau ei în perioada respectivă.

Mor oameni, pricepeți? Înțepați sau nu, MOR OAMENI, ca să facă loc unei rase non-umane, o rasă care nu suportă dioxidul de carbon și carbonul în general. V-am scris despre ei și v-am spus și care sunt scopurile lor, respectiv acela de a înlocui carbonul din corpul uman cu siliciu, fapt care va permite unor programe de „inteligență” artificială să modifice ADN-ul și prin asta să-l controleze. Tehnologia folosită este, de asemenea, non-umană, așa că nu vă așteptați să o cunoască vreun medic.

Din păcate, celor care încă mai vor dovezi științifice după o știință omenească, trebuie să le spunem să se culce ca să nu mai facă zgomot. Aici nu e vorba despre tehnologie cunoscută pe Ter-RA și în consecință vom vedea doar efectele, fără să cunoaștem în totalitate cauzele. Tehnologia folosită pentru genocid, pur și simplu ne depășește.

A doua problemă este una de organizare. Trebuie raportate toate cazurile de m_o_ar-te_sub_!t@ către oameni care centralizează astfel de date, în încercarea de a vedea în ce context se fac acele cheaguri de sânge. Nu renunțăm la luptă și ținem aproape unii de alții. Facem schimb de informații. În acest război trebuie să luptăm deopotrivă, injectați și neinjectați, pentru că autorii crimelor sunt niște zdrențe vândute, care trebuie pedepsite aspru. Nu ne lăsăm, nu ne panicăm și nu intrăm în depresie.

Trebuie aflat de la ce se moare și în ce context, ca să putem, pe cât posibil, să evităm situațiile grave. Un lucru e cert, că cei care vor muri fără să fi pactizat cu dracu, vor fi victime nevinovate – în cazul lor, călăii nu și-au atins scopul. Iar cei care au greșit și s-au înțepat, dacă vor acționa cum trebuie, spunând adevărul și luptând împreună cu ceilalți, cel mai probabil vor fi apreciați de Domnul, sau măcar vor avea satisfacția că au făcut ceea ce este corect până la capăt.

Vă dau câteva sfaturi ca fitoterapeut, atât celor înțepați cât și celor neînțepați: luați-vă pulsul la 2-3 zile! Cât timp pulsul este normal (70-90 bătăi pe minut), nu ar fi neapărat motive de îngrijorare. Hidratați-vă corespunzător: ceaiuri, apă de izvor pe cât posibil, evitați sucurile de orice fel.

Dacă aveți în general tensiunea ridicată, luați ceai de traista ciobanului (normotensiv), iar pentru protecția venelor, beți ceai de sulfină (le puteți combina). Grijă mare la ficat (turiță mare) și rinichi (rădăcină de pir și troscot), pentru că cele două organe sunt sprijinul vostru în ceea ce privește detoxifierea organismului. Păducel și roiniță pentru palpitații, salvie și lavandă pentru a vă calma, cervană pentru tiroidă. Soc pentru a provoca eliminarea toxinelor prin transpirație și muguri de pin pentru a lupta cu proteina cu țepi. Evitați carnea roșie și mai ales cea de porc. Evitați în general tot ce se vinde prin magazine. Ieșiți din orașe și mergeți la cel mai apropiat izvor sau la oameni cu fântâni să vă luați apă.

Și dacă încep să se înmulțească morțile subite, mergem să-i scoatem afară din bârlog și ne pregătim să-i judecăm în tribunale publice.

NU UITĂM!

NU IERTĂM!

NU CEDĂM!

Facem ceea ce se cuvine, PÂNĂ LA CAPĂT! Domnul va fi cu noi în tot ceea ce întreprindem!

P.S. Îmi cer scuze, nu am vrut să panichez pe cineva. Sunt din ce în ce mai multe cazuri de deces inexplicabil și nu trebuie să stăm cu mâinile în sân. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *