man Model National Știri

Winston Churchill al Ucrainei a fost desemnat PERSOANA ANULUI 2022 de către revista TIME: Zelenski a exaltat cu adevărat lumea și a făcut-o într-un mod pe care nu l-am mai văzut de zeci de ani. FOTO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Revista Time l-a desemnat miercuri pe președintele ucrainean Volodymyr Zelensky drept „Persoana anului” 2022, afirmând că acesta i-a inspirat pe ucraineni și a fost apreciat la nivel mondial pentru curajul său de a se lupta cu Rusia, scrie dailymail.

„Refuzând să părăsească capitala Ucrainei, Kiev, la izbucnirea războiului, în timp ce ploua cu bombe rusești, fostul comediant și-a mobilizat compatrioții în emisiuni din capitală și a călătorit în întreaga sa națiune devastată de război”, a notat publicația în acordarea titlului anual.

Laudativele fariseilor neo-marxiști nu s-au oprit însă aici. 

Zelensky a fost, de asemenea, vestit pe scena mondială drept eroul britanic din timpul războiului Winston Churchill.

Elon Musk, directorul general al Tesla Inc, a fost numit „Persoana anului” de Time în 2021, an în care compania sa de automobile electrice a devenit cel mai valoros producător de automobile din lume. Time a început această tradiție în 1927.

De la invadarea Ucrainei de către Rusia, la 24 februarie, Zelensky a ținut discursuri zilnice urmărite nu doar de ucraineni, ci și de cetățeni și guverne din întreaga lume.

 Redactorul-șef al Time, Edward Felsenthal, a anunțat miercuri alegerea revistei în exclusivitate la TODAY.

Dulcegăriile cinematografice au fost coronița emisiunii:

„Fie că privim această poveste a Ucrainei cu un sentiment de speranță sau cu un sentiment de teamă, iar povestea nu este, desigur, încă complet scrisă …. Zelensky a galvanizat cu adevărat lumea într-un mod pe care nu l-am mai văzut de zeci de ani”, a spus Felsenthal.  

Zelensky a fost ales  în acest an dintr-o listă de alți nouă finaliști, toți unul și unul: 

Ni se dau nume precum : președintele chinez Xi Jinping, Curtea Supremă a SUA, Elon Musk, reprezentantul Liz Cheney, MacKenzie Scott, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, protestatarii din Iran, avocații pentru siguranța armelor și secretarul Trezoreriei Janet Yellen.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *