man Model National Știri

După influencer-ul britanic Oli London, un nou caz șochează presa internațională: Fostul membru TRANSSEXUAL al Navy SEAL Chris Beck, vrea să redevină bărbat: Am fost folosit ca un mijloc de propagandă. Atac dur asupra postului de televizune CNN

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Fostul membru al Navy SEAL Chris Beck, care a atras atenția la nivel național pentru că a ieșit în evidență ca Kristin Beck într-un interviu acordat în 2013 lui Anderson Cooper de la CNN, a anunțat joi că se de-transitionează și redevine bărbat, după ce și-a dat seama că a fost „propagandat” și „folosit prost de o mulțime de oameni”, a relatat Daily Caller News Foundation, potrivit blaze.

Beck și-a anunțat planul de a reveni la normal în timpul unui interviu cu comentatorul politic Robby Starbuck. În timpul conversației de două ore, Beck a abordat modul în care mass-media l-a folosit pentru a promova ideologia transsexuală și a avertizat cu privire la pericolele pe care le reprezintă tranziția copiilor.

Ceea ce văd ca o conversie în acest moment este faptul că ați avut un psiholog, ați avut CNN, ați avut pe toată lumea”, a explicat Beck. „Aveți întreaga mass-media. Toată lumea îi convertește pe toți acești copii în transsexuali”.

Potrivit fostului Navy SEAL, care a servit 20 de ani în echipe de operațiuni speciale, un psiholog i-a spus că este transsexual după o singură ședință de o oră. Același psiholog, Anne Speckhard, l-a manipulat apoi pe Beck pentru a fi coautor al unei cărți.

„S-a profitat de mine”, a declarat Beck. „Am fost folosit ca un mijloc de propagandă. Am fost folosit prost de o mulțime de oameni care aveau cunoștințe mult peste mine și care știau ce fac”.

Beck a declarat că, la jumătatea drumului de a scrie „Warrior Princess” împreună cu Speckhard, a avut îndoieli și a cerut ca aceasta să nu fie publicată. Cu toate acestea, potrivit lui Beck, cartea scrisă în coautorat a fost publicată fără permisiunea sa.

Beck i-a spus lui Starbuck că atunci când a întâlnit-o prima dată pe psiholog, aceasta l-a „bombardat de dragoste” și l-a convins să scrie cartea care a transformat-o în milionar. În urma lansării cărții, Beck spune că a fost copleșit de atenția presei.

La câteva zile după lansarea cărții, Beck a fost intervievat despre călătoria sa de tranziție de către Anderson Cooper de la CNN. Beck susține acum că postul de știri l-a „folosit” și i-a „distrus [viața]”.

Fostul Navy SEAL a discutat despre modul în care a vorbit împotriva mișcării transsexualilor, pe care a numit-o „cult” de mai multe ori pe parcursul interviului, și care i-ar fi adus excluderea din comunitate.

Dacă ei cred că narațiunea lor este atât de sacră încât nici măcar nu poți vorbi împotriva ei, imediat ce spui ceva, ești dat afară”, a spus Beck. „Ești excomunicat. Ești un nazist. Ei accelerează atât de repede„.

Beck a explicat pericolele pe care le reprezintă „acceptarea automată” de către profesioniștii din domeniul medical a copiilor care s-au autodiagnosticat ca fiind transsexuali. El a adăugat că medicii ar trebui să ceară „un număr minim de ședințe” înainte de a le permite copiilor să se supună unui tratament de terapie hormonală care le schimbă viața sau unor intervenții chirurgicale care le schimbă sexul.

„Există o mulțime de complicații cu aceste operații”, a precizat Beck. „Și aceasta este o parte despre care nu se vorbește cu adevărat”.

Beck i-a spus lui Starbuck că a venit la podcast pentru a-și asuma „întreaga responsabilitate” pentru promovarea ideologiei de gen și a declarat că, la momentul respectiv, a fost „naiv”. El a explicat că este îngrijorat de faptul că copiii „sunt convinși de acest lucru”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *